Ταϊλάνδη: Οι ιερόδουλες ντύθηκαν καμαριέρες πενθώντας για το θάνατο του βασιλιά τους!

Ταϊλάνδη: Οι ιερόδουλες ντύθηκαν καμαριέρες πενθώντας για το θάνατο του βασιλιά τους!

Δέκα μέρες μετά το θάνατο του βασιλιά, οι ιερόδουλες όλης της χώρας, βγήκαν ξανά στα γνωστά τους σημεία φορώντας μαύρα μίνι φορέματα, ντυμένες ως καμαριέρες με μαύρες ζαρτιέρες, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καλύψουν τα χαμένα κέρδη

Ταϊλάνδη: Οι ιερόδουλες ντύθηκαν καμαριέρες πενθώντας για το θάνατο του βασιλιά τους!
Τα «κόκκινα φώτα» στην Ταϊλάνδη, ξεκίνησαν εκ νέου τις εργασιακές τους υποχρεώσεις, δέκα μέρες μετά το θάνατο του βασιλιά της χώρας. Όμως, σε ένδειξη πένθους, τα κορίτσια, δεν θα φορούν ό,τι θέλουν, αλλά θα είναι ντυμένες με μαύρα ρούχα.

Ο Μπουμιμπόλ Αντελαντέι, πέθανε στις 13 Οκτωβρίου, βυθίζοντας τη χώρα σε πένθος, ρίχνοντας ταυτόχρονα τις ταχύτητες του τουρισμού στη χώρα, ενώ η διασκέδαση απαγορεύτηκε για 30 μέρες, με διάσημα τουριστικά event, όπως το πάρτυ για την πανσέληνο να ακυρώνονται, την ώρα που οι πρεσβείες καλούν τους πολίτες τους να σεβαστούν το πένθος των Ταϊλανδών.



Όμως, δέκα μέρες μετά, οι ιερόδουλες όλης της χώρας, βγήκαν ξανά στα γνωστά τους σημεία φορώντας μαύρα μίνι φορέματα, ντυμένες ως καμαριέρες με μαύρες ζαρτιέρες, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσουν το βασιλιά, αλλά να μη χάσουν και το... νυχτοκάματο.
Κλείσιμο

Όπως αποκαλύπτουν τα κορίτσια, καλό το πένθος, αλλά κάπως πρέπει κι αυτές να φάνε και η δουλειά τους είναι το μόνο που τους αποδίδει χρήματα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης