Αμερικανός τουρίστας με χειροβομβίδα στο αεροδρόμιο του Αμβούργου

Αμερικανός τουρίστας με χειροβομβίδα στο αεροδρόμιο του Αμβούργου

Στο σημείο έσπευσαν οι άνδρες της ειδικής μονάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών

Αμερικανός τουρίστας με χειροβομβίδα στο αεροδρόμιο του Αμβούργου
Τα... τερτίπια ενός -τουλάχιστον- περίεργου Αμερικανού τουρίστα, προκάλεσαν πανικό στο αεροδρόμιο του Αμβούργου, στη Γερμανία. Ο ταξιδιώτης από τις ΗΠΑ εντοπίστηκε με χειροβομβίδα και... πυρομαχικά στις αποσκευές του, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, να εκκενωθεί μέρος των εγκαταστάσεων και να αποκλειστεί η πρόσβαση από αρκετά οδικά δίκτυα.

Στο σημείο έσπευσαν οι άνδρες της ειδικής μονάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, ενώ η κίνηση των επιβατών και των αεροπλάνων διεξαγόταν μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές του αεροδρομίου, ενώ σημειώθηκαν αρκετές καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις.

Ο Αμερικανός τουρίστας κουβαλούσε στις αποσκευές του μία απενεργοποιημένη χειροβομβίδα και πυρομαχικά, επίσης απενεργοποιημένα, τα οποία είναι άγνωστο που τα βρήκε. Όπως δήλωσε στις γερμανικές αρχές, τα πήρε για σουβενίρ και θα τα τοποθετούσε στο... γραφείο του!

Εκείνη τη στιγμή, ωστόσο, δεν έδειχνε διατεθειμένος να εγκαταλείψει το σάκο του για έλεγχο, γεγονός που προκάλεσε τη μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης