Βίντεο σοκ: 14χρονος πηδάει μπροστά σε τρένο για να το κάνει να σταματήσει

Βίντεο σοκ: 14χρονος πηδάει μπροστά σε τρένο για να το κάνει να σταματήσει

Ο θρασύς νεαρός, μετά το κατόρθωμά του, άρχισε να χτυπά τις πόρτες ζητώντας από τον οδηγό να του ανοίξει

Βίντεο σοκ: 14χρονος πηδάει μπροστά σε τρένο για να το κάνει να σταματήσει
Την απίστευτα ανόητη προσπάθεια ενός 14χρονου μαθητή από το Ηνωμένο Βασίλειο να σταματήσει ένα τρένο που αναχωρούσε από τον σταθμό για να... το προλάβει κατέγραψε η κάμερα του σταθμού Κρόσκις στη Νότια Ουαλία, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Ο νεαρός μαθητής, ο οποίος - όπως φαίνεται - ήθελε απεγνωσμένα να προλάβει το τρένο, φαίνεται στο βίντεο να τρέχει από αρκετά μεγάλη απόσταση ενώ ο συρμός έχει ήδη αρχισει να αναχωρεί. Στη συνέχεια πηδά στις ράγες, μόλις λίγα εκατοστά μπροστά απο το μπροστινό μέρος του τρένου, για να βρεθεί στην άλλη πλευρά της αποβάθρας, όπου ανοίγουν οι πόρτες.

Ο θρασύς νεαρός, μετά το κατόρθωμά του, άρχισε να χτυπά τις πόρτες ζητώντας από τον οδηγό να του ανοίξει. Φυσικά εκείνος αρνήθηκε να το κάνει και κατήγγειλε μάλιστα τον έφηβο στην αστυνομία.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος του τοπικού αστυνομικού τμήματος χαρακτήρισε τον νεαρό «εξωφρενικά ανόητο», τονίζοντας ότι γλίτωσε από καθαρό θαύμα και επισημαίνοντας ότι αυτού του είδους η απρόσεχτη συμπεριφορά έχει προκαλέσει δεκάδες θανατηφόρα δυστυχήματα τα τελευταία χρόνια.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης