Και ο Τούρκος πρωθυπουργός Γιλντιρίμ ξέσπασε σε δάκρυα

Και ο Τούρκος πρωθυπουργός Γιλντιρίμ ξέσπασε σε δάκρυα

Δείτε το βίντεο - «Γιατί σκοτώνουν ανθρώπους;», αναρωτήθηκε σχεδόν ξεσπώντας σε λυγμούς ο πρωθυπουργός της Τουρκίας

Και ο Τούρκος πρωθυπουργός Γιλντιρίμ ξέσπασε σε δάκρυα
Μια ημέρα αφότου είδαμε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να δακρύζει on camera για το αιματηρό πραξικόπημα στην Τουρκία και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και συγκινημένος, βούρκωσε, κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου στην Άγκυρα.

«Γιατί σκοτώνουν ανθρώπους», είπε με τρεμάμενη την φωνή ο Μπιναλί Γιλντιρίμ και δάκρυσε, ενώ η εισήγησή του στο συμβούλιο μεταδίδονταν ζωντανά στην Τουρκία.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ο Γιλντιρ υποστήριξε ακόμη ότι έχει αποδείξεις για το ποιοι βρίσκονται πραγματικά πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στην κηδεία ενός φίλου του, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με τον γιο του κατά την εκδήλωση της απόπειρας πραξικοπήματος.
Κλείσιμο

Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους, ο οποίος δεν θεωρείται ιδιαίτερα διαχυτικός στις δημόσιες εμφανίσεις του και δείχνει να ελέγχει τα συναισθήματά του, ξέσπασε σε κλάματα, ενώ εκφωνούσε τον επικήδειο λόγο σε ένα τέμενος στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Το θύμα ήταν φίλος του, ο γνωστός Τούρκος διαφημιστής Ερόλ Ολτσάκ, και σκοτώθηκε μαζί με τον 16χρονο γιο του τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο από τους υποστηρικτές των πραξικοπηματιών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης