Το Σάββατο η «πρεμιέρα» για το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών στο Λονδίνο

Το Σάββατο η «πρεμιέρα» για το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών στο Λονδίνο

Η λίστα αναμονής περιλαμβάνει πάνω από 44 χιλιάδες άτομα - Ωστόσο, μόνο 42 τυχεροί θα διαβούν μεθαύριο το κατώφλι του νέου εστιατορίου...

Το Σάββατο η «πρεμιέρα» για το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών στο Λονδίνο
Υπό το φως των κεριών, οι πελάτες του εστιατορίου «The Bunyadi» θα μπορούν να απολαύσουν από το Σάββατο ένα λουκούλλειο γεύμα όπως τους γέννησε η μαμά τους. Μόνο 42 είναι όμως οι τυχεροί που θα  διαβούν μεθαύριο το κατώφλι του νέου εστιατορίου - τόσους χωράει το μαγαζί . Οι υπόλοιποι που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον- σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Mirror»υπολογίζονται σε 44 χιλιάδες - βρίσκονται σε λίστα αναμονής...

Άγνωστο παραμένει ωστόσο το σημείο όπου βρίσκεται το εστιατόριο το οποίο θα λειτουργήσει μόνο για τρεις μήνες.

Η διαδικασία που θα ακολουθούν οι πελάτες του εστιατορίου είναι η ακόλουθη: «Όταν οι πελάτες θα περνούν την πόρτα της εισόδου θα μπαίνουν σε έναν χώρο όπου θα αφήνουν τα ρούχα τους και θα βάζουν μία ρόμπα. Αν θέλουν, θα μπορούν να τη βγάλουν στη διάρκεια του γεύματος». 

Το σχεδιάγραμμα του χώρου του εστιατορίου
Κλείσιμο


Η ιδέα του ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Seb Lyall» ήταν να δώσει στους πελάτες του την ευκαιρία να ζήσουν μία πραγματική εμπειρία απελευθέρωσης. Τα πιάτα είναι από άργιλο  και το pop up εστιατόριο, μεταφέρεται από περιοχή σε περιοχή, όπως ο ίδιος επισημαίνει. Η ιστοσελίδα του εστιατορίου υπόσχεται στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία, καθώς στο συγκεκριμένο μέρος τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό. «Δεν υπάρχουν κινητά τηλέφωνα, ρεύμα και δεν χρειάζεται να φοράτε τα ρούχα σας… Επιστρέψτε στην εποχή όταν όλα ήταν φρέσκα, ελεύθερα και ανόθευτα», συνεχίζει. 

Το εστιατόριο θα είναι χωρισμένο στα δύο, ώστε οι πιο… συνεσταλμένοι  να μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους φορώντας μία ρόμπα. 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Independent», που επικαλείται τον ιδρυτή του εστιατορίου: «Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να κινηθούν γυμνοί. Η χρήση διαχωριστικών μπαμπού και το φως των κεριών μας επιτρέπει να κάνουμε το εστιατόριο διακριτικό…». 

Φωτογραφίες από τα πιάτα και τα τραπέζια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης