Φωτογραφίες: Γεμάτος τατουάζ πρώην εγκληματίας κι όμως συμβουλεύει παιδιά σχολείου!

Φωτογραφίες: Γεμάτος τατουάζ πρώην εγκληματίας κι όμως συμβουλεύει παιδιά σχολείου!

Πρώην εξαρτημένος από βαριά ναρκωτικά ο Αυστραλός γκάνγκστερ, Τζον Κένι, πλέον κερδίζει το ψωμί του συμβουλεύοντας τους νέους να μένουν μακριά από τα ναρκωτικά

Φωτογραφίες: Γεμάτος τατουάζ πρώην εγκληματίας κι όμως συμβουλεύει παιδιά σχολείου!
Είναι καλυμμένος από πάνω μέχρι κάτω με πολύχρωμα τατουάζ. Ακόμα και μέσα στα μάτια του έχει κάνει τατουάζ και από άσπρα τα έχει μετατρέψει σε πορτοκαλί. Πρώην εξαρτημένος από βαριά ναρκωτικά. Κι όμως ο Αυστραλός γκάνγκστερ, Τζον Κένι, πλέον κερδίζει το ψωμί του συμβουλεύοντας τους νέους να μένουν μακριά από τα ναρκωτικά.

Όπως είπε και στη Mail Australia, εγκατέλειψε το εξαιρετικά βίαιο περιβάλλον του σπιτιού του σε ηλικία μόλις επτά ετών και έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις άντρες, όταν έμενε στους δρόμους σε ηλικία μόλις δέκα ετών! Αργότερα κόλλησε ηπατίτιδα C από μια βελόνα την οποία χρησιμοποίησε για να πάρει ναρκωτικά.

Κλείσιμο


Τη δεκαετία του '70, έκοψε μόνος του ένα από τα δάχτυλά του με μπαλτά, μόνο και μόνο για να πάρει την αποζημίωση από το υποτιθέμενο εργατικό ατύχημα κι έτσι αγόρασε LSD και σπιντ.



Όπως ήταν αναμενόμενο τον κέρδισε η παρανομία και έτσι έκανε καριέρα σαν «βαποράκι» και σαν προαγωγός, ενώ ισχυρίζεται ότι εθίστηκε στα τατουάζ σε μια προσπάθεια να δώσει στον εαυτό του μια νέα ταυτότητα.



«Τα έχω σε κάθε σημείο του σώματός μου. Ο ψυχολόγος μου λέει ότι εκφράζουν αηδία για τον εαυτό μου, αλλά εγώ τα λατρεύω. Ίσως βέβαια να το παρατράβηξα, φαίνεται σαν να προσπαθούσα να με πονάω επίτηδες» εξηγεί ο Κένι.



Μετά από το να έχει υπάρξει άστεγος, ναρκομανής, να έχει κάνει απόπειρες αυτοκτονίας, ο Κένι πλέον δίνει συμβουλές σε παιδιά σχολείου, σχετικά με τους τρόμους των ναρκωτικών και της χρήσης τους, και είναι και σύμβουλος για αστέγους.

«Μετανιώνω για τη μισή ζωή μου. Από την ημέρα που γεννήθηκα μέχρι που "ίσιωσα". Σκέφτομαι τα θύματα που άφησα πίσω μου και λυπάμαι, ιδιαίτερα για τις διαρρήξεις» λέει ο Κένι και συμπληρώνει «Θέλω να έχω μια ευτυχισμένη ζωή, ακόμα κι αν είναι σύντομη».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης