ΗΠΑ: Δεν θα δικαστεί ο μαθητής που κατέβασε τα παντελόνια του για πλάκα

ΗΠΑ: Δεν θα δικαστεί ο μαθητής που κατέβασε τα παντελόνια του για πλάκα

Ο 19χρονος Hunter Osborn, από την Αριζόνα των ΗΠΑ, φυλακίστηκε νωρίτερα μέσα στο έτος όταν για πλάκα πόζαρε στην φωτογραφία της ποδοσφαιρικής ομάδας του σχολείου του με τα παντελόνια κατεβασμένα

ΗΠΑ: Δεν θα δικαστεί ο μαθητής που κατέβασε τα παντελόνια του για πλάκα
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 19χρονου μαθητή Hunter Osborn, που φοιτά στο Red Mountain High School της Αριζόνα και παράλληλα, είναι και ποδοσφαιριστής στην ομάδα του σχολείου του. Νωρίτερα μέσα στο έτος ο 19χρονος βρέθηκε στην φυλακή αντιμέτωπος με την κατηγορία της «άσεμνης έκθεσης» (πλημμέλημα) και με την κατηγορία «για δημιουργία βλάβης σε ανηλίκους» (κακούργημα), εξαιτίας μιας πλάκας που έκανε με την προτροπή των συμμαθητών του.

Ο μαθητής εμφανίστηκε στην ετήσια φωτογραφία της ποδοσφαιρικής ομάδας του σχολείου με τα παντελόνια κατεβασμένα και έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Η φωτογραφία τοποθετήθηκε στο βιβλίο του σχολείου και την είδαν συνολικά 3.400 μαθητές και οι οικογένειές τους. Ο νεαρός φυλακίστηκε, αλλά την Τετάρτη αποφυλακίστηκε και κάθε κατηγορία σε βάρος του έπαψε να υφίσταται, αφού τα 69 άτομα που εικονίζονται στην επίμαχη φωτογραφία αρνήθηκαν να του αποδώσουν κατηγορίες.


Κλείσιμο

Παράλληλα, όλο το διάστημα της φυλάκισης του Osborn πραγματοποιήθηκε μια διαδικτυακή εκστρατεία με το σύνθημα #FreeHunter, οι υποστηρικτές της οποίας τονίζουν ότι ο μαθητής χρησιμοποιήθηκε από το σχολείο ως «αποδιοπομπαίος τράγος», αφού ήταν το σχολείο που τοποθέτησε την επίμαχη φωτογραφία στο βιβλίο του και την διένειμε στους υπόλοιπους μαθητές.

Μετά την απαλλαγή του από κάθε κατηγορία ο 19χρονος μαθητής δήλωσε ευτυχισμένος με την εξέλιξη της υπόθεσής του και ανέφερε στο δίκτυο ABC: «Ο θεός είναι με το μέρος μου και αισθάνομαι ευλογημένος για την στήριξη που είχα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης