Ετοιμαζόταν χτύπημα και στην Τουρκία: Συνελήφθη βομβιστής αυτοκτονίας
Τουλάχιστον δέκα τζιχαντιστές συνέλαβε ο τουρκικός στρατός στην επαρχία Γκαζιαντέπ
Ομάδα τζιχαντιστών ετοιμαζόταν να χτυπήσει και στην Τουρκία
, σε άγνωστο μέχρι στιγμής στόχο, παράλληλα με την πολύνεκρη τρομοκρατική ενέργεια στις Βρυξέλλες, η οποία κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, ενώ εκατοντάδες νοσηλεύονται τραυματισμένοι στα νοσοκομεία.
Όπως ανακοίνωσε η στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας, την Τρίτη το πρωί συνελήφθησαν από το στρατό τουλάχιστον 10 τζιχαντιστές στα σύνορα με τη Συρία, ο ένας εκ των οποίων προοριζόταν για βομβιστής αυτοκτονίας.
Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους (του παραρτήματος ISIL στη συγκεκριμένη περίπτωση), επιχείρησαν να εισέλθουν παρανόμως στην Τουρκία, αλλά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην επαρχία Γκαζιαντέπ.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.