Η easyJet εγκαινιάζει απευθείας πτήση από το Λονδίνο στην Ζάκυνθο

Η easyJet εγκαινιάζει απευθείας πτήση από το Λονδίνο στην Ζάκυνθο

Μία ακόμα ένδειξη για την θετική πορεία που προβλέπεται για τον ελληνικό τουρισμό μέσα στο 2016 είναι η δημιουργία απευθείας σύνδεσης του Λονδίνου με την Ζάκυνθο

Η easyJet εγκαινιάζει απευθείας πτήση από το Λονδίνο στην Ζάκυνθο
Όπως όλα δείχνουν η φετινή χρονιά θα είναι μία ακόμα χρονιά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς πέρα από το καλό μομέντουμ της περσινής χρονιάς, αρκετές ανταγωνιστικές όπως αυτή της Τουρκίας θα παρουσιάσει σημαντική πτώση (λόγω των τρομοκρακτικών ενεργειών).

Μία από τις καλές ειδήσεις που έφθασαν σήμερα είναι ότι η εταιρία χαμηλού κόστους easyJet εγκαινιάζει μια πτήση κατευθείαν από το Λονδίνο στην Ζάκυνθο. Η πτήση θα ξεκινά από το London Stansted Airport και θα φθάνει στην Ζάκυνθο μία φορά την εβδομάδα (με δυνατότητα επέκτασης στην υψηλή περίοδο).

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 28 Μαΐου του 2016 και θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι, αλλά και όσο υπάρχει ζήτηση. Η γραμμή είναι σίγουρο ότι θα παρουσιάσει μεγάλη ζήτηση στο αγγλικό κοινό που τόσο αγαπά το νησί των Επτανήσων, με την εταιρία να υπολογίζει ότι αυτή η απευθείας γραμμή θα μεταφέρει πάνω από 5,5 χιλιάδες επιβάτες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης