ΗΠΑ: Υδραυλικός μηνύει αντιπροσωπεία που πούλησε το φορτηγό του σε τζιχαντιστές

ΗΠΑ: Υδραυλικός μηνύει αντιπροσωπεία που πούλησε το φορτηγό του σε τζιχαντιστές

Ισχυρίζεται ότι η ζωή του καταστράφηκε λόγω μιας φωτογραφίας που δείχνει τζιχαντιστές να χειρίζονται ένα αντιαεροπορικό όπλο, στερεωμένο πάνω σε ένα φορτηγάκι με το λογότυπο της εταιρείας του στην πόρτα

ΗΠΑ: Υδραυλικός μηνύει αντιπροσωπεία που πούλησε το φορτηγό του σε τζιχαντιστές
Δεκάδες απειλές για τη ζωή του ισχυρίζεται έχει δεχτεί ένας υδραυλικός από το Τέξας των ΗΠΑ, μετά από τη δημοσίευση μίας φωτογραφίας που δείχνει τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους να χειρίζονται ένα αντιαεροπορικό όπλο, στερεωμένο πάνω σε ένα φορτηγάκι με το λογότυπο της εταιρείας του στην πόρτα.

Ο Mark Oberholtzer, ιδιοκτήτης της εταιρείας Mark-1 Plumbing στο Τέξας, κατέθεσε μήνυση εις βάρος της αντιπροσωπείας στην οποία αντάλλαξε το παλιό του φορτηγάκι με ένα καινούργιο. Όπως ισχυρίζεται, οι υπεύθυνοι της αντιπροσωπείας δεν έσβησαν το λογότυπο από την πόρτα του παλιού του αυτοκινήτου, παρά το γεγονός ότι είχαν υποσχεθεί ότι θα το έκαναν, με αποτέλεσμα οι καινούργιοι του ιδιοκτήτες - που τυχαίνει να είναι... τζιχαντιστές - να το χρησιμοποιούν πλέον ως έχει.



Η επίμαχη φωτογραφία του οχήματος βγήκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα πριν από έναν χρόνο. Είχε δημοσιευτεί στο Twitter από ένα μέλος της τζιχαντιστικής ομάδας Ανσάρ Αλ Ντιν, με τη λεζάντα «Χρησιμοποιώντας ένα φορτηγάκι υδραυλικού κατά του Ασαντ στο Χαλέπι» και σε αυτή διακρινόταν καθαρά το λογότυπο αλλά και το τηλέφωνο του άτυχου επαγγελματία.
Κλείσιμο

Την ίδια ημέρα της δημοσίευσης, ο Oberholtzer έλαβε πάνω από 1000 τηλεφωνήματα με απειλές για τη ζωή του και ύβρεις, ενώ η παρενόχληση συνεχίστηκε για αρκετές ημέρες, με επιπτώσεις στην επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη μήνυσή του, εκείνος και η οικογένειά του αναγκάστηκαν στην κυριολεξία να κρυφτούν για αρκετές μέρες, μέχρι να κοπάσουν οι αντιδράσεις, ενώ η γραμματέας της εταιρείας του φοβόταν ακόμα και να πάει στη δουλειά, λόγω των απειλών για τη ζωή της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης