Βίντεο: Χειροβομβίδα κρότου-λάμψης Ισραηλινών αστυνομικών χτυπά δημοσιογράφο

Βίντεο: Χειροβομβίδα κρότου-λάμψης Ισραηλινών αστυνομικών χτυπά δημοσιογράφο

Η Χάνα Μαχαμίντ έπεσε στο έδαφος ουρλιάζοντας από τον πόνο - Εμφανίστηκε λίγες ημέρες αργότερα με το μισό πρόσωπο καλυμμένο από επιδέσμους

Βίντεο: Χειροβομβίδα κρότου-λάμψης Ισραηλινών αστυνομικών χτυπά δημοσιογράφο
Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο καταγράφεται η στιγμή που μία δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού του Λιβάνου τραυματίζεται από χειροβομβίδα κρότου λάμψης που εκτόξευσαν ισραηλινές δυνάμεις στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Η Αραβο-Ισραηλινή Χάνα Μαχαμίντ που κάλυπτε ζωντανά συγκρούσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και άνδρες των ισραηλινών δυνάμεων για το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, έπεσε στο έδαφος ουρλιάζοντας από τον πόνο μόλις επλήγη από χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

Διασώστες έτρεξαν προς το μέρος της, ενώ ο χειριστής κάμερας συνέχιζε να καταγράφει τις στιγμές.


Κλείσιμο

Η νεαρή δημοσιογράφος που φορούσε το ειδικό γιλέκο με την επιγραφή «Press», έφερε τραύματα στο πρόσωπο και το λαιμό και διακομίστηκε σε νοσοκομείο για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Συνάδελφος της Μαχαμίντ δήλωσε στον Independent ότι η δημοσιογράφος τραυματίστηκε στο πρόσωπο και το λαιμό, ενώ οι γιατροί της σύστησαν να ξεκουραστεί και να μην εργάζεται για λίγο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, η δυναμική ρεπόρτερ επέστρεψε στο κανάλι και εμφανίστηκε σε ζωντανή μετάδοση έχοντας επιδέσμους στο πρόσωπό της. Για την απόφασή της να επιστρέψει στη δουλειά, μάλιστα, δεκάδες ήταν οι χρήστες του Twitter που έγραψαν εγκωμιαστικά σχόλια.

«Δεν ξέρουμε ακόμα ποιες θα είναι οι επιπτώσεις από τα τραύματά της, δεν ξέρουμε αν θα έχει ουλές», δήλωσε συνάδελφος της Μαχαμίντ.

Όπως αναφέρει το Associated Press οι ισραηλινές δυνάμεις την ημέρα του περιστατικού συνέλαβαν τον πατέρα ενός 19χρονου Παλαιστινίου, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ισραηλινό έφηβο πριν πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Η εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας, Λούμπα Σάμρι, μιλώντας στο Associated Press δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας «οποιοσδήποτε είναι παρών κινδυνεύει να τραυματιστεί».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης