Νέα Υόρκη: Τρομακτική έκρηξη σε κτίριο με έναν νεκρό στο Μπρούκλιν

Νέα Υόρκη: Τρομακτική έκρηξη σε κτίριο με έναν νεκρό στο Μπρούκλιν

Μία μεγάλης έντασης έκρηξη στο κέντρο του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης το Σάββατο το μεσημέρι, δημιούργησε χάος στην πόλη καθώς υπήρξαν υποψίες για τρομοκρατική επίθεση

Νέα Υόρκη: Τρομακτική έκρηξη σε κτίριο με έναν νεκρό στο Μπρούκλιν
Το περιστατικό έγινε γύρω στη 1 ώρα το μεσημέρι τοπική ώρα, όταν ξαφνικά μια ιδιαίτερα μεγάλης ένταση έκρηξη συγκλόνισε μία από τις πιο δημοφιλείς και πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, από την έκρηξη υπάρχει ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες που έχουν διακομιστεί στα νοσοκομεία.

Η έκρηξη έγινε μέσα στο τριών ορόφων κτίριο, κάτι που για αρκετή ώρα δημιούργησε την εντύπωση ότι πρόκειται για κάποια υπόθεση η οποία σχετίζεται με παράνομη δράση τρομοκρατικής ομάδας. Στην συνέχεια βέβαια έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για έκρηξη φιάλης αερίου.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα πυροσβεστικές ομάδες για να σβήσουν την μεγάλη φωτιά που είχε προκύψει. Ενώ από τα θραύσματα της έκρηξης και την κατάρρευση μέρους του κτιρίου, υπήρξαν και αρκετοί τραυματισμοί. 

Δύο από τα θύματα βρίσκονται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, ο ένας εξ αυτών σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης