H κόρη του Paul Walker μηνύει την Porsche για το δυστύχημα

H κόρη του Paul Walker μηνύει την Porsche για το δυστύχημα

Ισχυρίζεται ότι η  Porsche Carrera GT είχε αμέτρητες ατέλειες στον σχεδιασμό της που σημαίνει ότι ο ηθοποιός είχε παγιδευτεί στο αυτοκίνητο, στο ατύχημα το 2013 

H κόρη του Paul Walker μηνύει την Porsche για το δυστύχημα
Μήνυση κατά της Porche κατέθεσε η κόρη του ηθοποιού  Paul Walker στην οποία ισχυρίζεται ότι το αυτοκίνητο που επέβαινε ο πατέρας της, τον Νοέμβριο του 2013, είχε αμέτρητες ατέλειες στον σχεδιασμό του. 

Η 16χρονη Meadow Rain Walker, 16, μηνύει την επιχείρηση υποστηρίζοντας ότι η  Porsche Carrera GT είχε προβλήματα με αποτέλεσμα ο πατέρας της να παγιδευτεί στο όχημα μετά το δυστύχημα του 2013.

Κλείσιμο
Στη μήνυση ισχυρίζεται ότι το αυτοκίνητο είχε προβλήματα στο σύστημα ελέγχου του παρουσιάζοντας αδυναμία στην προστασία των επιβατών, αποτρέποντας παράλληλα την φωτιά που ξέσπασε μετά την πρόσκρουση. 

Μάλιστα η ιστοσελίδα TMZ ισχυρίζεται ότι έχει δει τα χαρτιά του αυτοκινήτου που αναγράφουν ότι το αυτοκίνητο «είχε προϊστορία στα συστήματα αστάθειας και ελέγχου».

Στη μήνυση η 16χρονη ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός παγιδεύτηκε αφού η ζώνη έσπασε τα πλευρά και τη λεκάνη του τη στιγμή με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δραπετεύσει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. 

Η Porche δεν έχει ακόμα κάνει κάποιο σχόλιο για τους παραπάνω ισχυρισμούς. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης