Σκληρές εικόνες: Έπνιξε την τρίχρονη θετή του κόρη στην πισίνα!

Σκληρές εικόνες: Έπνιξε την τρίχρονη θετή του κόρη στην πισίνα!

Πετά επανειλημμένα με δύναμη το παιδάκι στην πισίνα και να το κρατά για αρκετή ώρα μέσα στο νερό, χωρίς εκείνο να μπορεί να ανασάνει

Σκληρές εικόνες: Έπνιξε την τρίχρονη θετή του κόρη στην πισίνα!
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι παρακάτω εικόνες που δόθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη δημοσιότητα και στις οποίες απεικονίζεται ένας άντρας να πνίγει στην πισίνα ξενοδοχείου στην πόλη Μορέλια στο Μεξικό, τη μόλις τριών ετών θετή κόρη του.

Στο βίντεο, το οποίο βίντεο τραβήχτηκε από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου στις 12 Αυγούστου, καταγράφεται ο άντρας -τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν έρθει στο «φως»- να πετά επανειλημμένα με δύναμη το παιδάκι στην πισίνα, αλλά και να το κρατά για αρκετή ώρα μέσα στο νερό, χωρίς εκείνο να μπορεί να ανασάνει.

Οι σκληρές αυτές εικόνες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από την ιστοσελίδα «Quadratin News», ενώ όπως έγινε γνωστό, το κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο ώρα αφότου απομακρύνθηκε από την πισίνα, η τρίχρονη σταμάτησε να αναπνέει και όταν μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο ήταν ήδη αργά για εκείνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που ο πατριός της προσπαθούσε να πνίξει το παιδί, η μητέρα του κοιμόταν ήσυχη σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, ενώ όσον αφορά στον δράστη, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης