Μοναδικό βίντεο: Η πιο πρωτότυπη προεκλογική εκστρατεία ever!

Μοναδικό βίντεο: Η πιο πρωτότυπη προεκλογική εκστρατεία ever!

Ο Wyatt Scott είναι ανεξάρτητος υποψήφιος στις ομοσπονδιακές εκλογές του Καναδά, στις 19 Οκτωβρίου - Το βίντεο με το οποίο προωθεί την προεκλογική του εκστρατεία μόνο μια λέξη μπορεί να το χαρακτηρίσει... «ανεπανάληπτο»

Μοναδικό βίντεο: Η πιο πρωτότυπη προεκλογική εκστρατεία ever!
Ο Καναδός επιχειρηματίας Wyatt Scott θα διεκδικήσει μια θέση στις προσεχείς ομοσπονδιακές εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 19 Οκτωβρίου. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος στην δυτική επαρχία της Βρετανικής Columbia έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο στο διαδίκτυο για να προωθήσει την προεκλογική του εκστρατεία.



Στο βίντεο ο Scott παρουσιάζεται να διασχίζει τους ουρανούς του Καναδά στην πλάτη μιας γιγάντιας χήνας, με ένα ξίφος εξολοθρεύει έναν τεράστιο δράκο, διασώζει έναν άνθρωπο που πέφτει από τον ουρανό, βγάζει νοκ άουτ με μια γροθιά έναν εξωγήινο και στο τέλος καταστρέφει ένα ρομπότ, που τον απειλεί, μόνο με τα λέιζερ που εκτοξεύονται από τα μάτια του!

Κλείσιμο


Το μοναδικό βίντεο έχει διάρκεια εξήντα δευτερόλεπτα και δόθηκε στην δημοσιότητα τον περασμένο Ιούνιο. Ο Wyatt Scott μίλησε για το βίντεο στην εφημερίδα Guardian και υποστήριξε ότι ανέθεσε σε μια ομάδα φοιτητών που σπουδάζουν κινηματογράφο να το φτιάξουν, χωρίς να περιορίσει την ελευθερία τους, (κάτι που άλλωστε είναι εμφανές). Ο ίδιος πρόσθεσε ότι στην εποχή μας θα πρέπει κανείς να κάνει κάτι αρκετά έξυπνο για να κερδίσει την προσοχή του κόσμου.



Ο ανεξάρτητος υποψήφιος υποστήριξε ότι είναι αισιόδοξος και παράλληλα, ρεαλιστής, γι' αυτό και πρόβλεψε ότι η πιθανότητα να κερδίσει μια έδρα στις επερχόμενες εκλογές είναι μία στο εκατομμύριο!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης