«Μην αφήσετε τον Κλίντον να επιστρέψει στο Λευκό Οίκο-Θα παρενοχλήσει και άλλες γυναίκες»

«Μην αφήσετε τον Κλίντον να επιστρέψει στο Λευκό Οίκο-Θα παρενοχλήσει και άλλες γυναίκες»

Μία από τις «ερωμένες» του τέως Αμερικανού προέδρου, η Πόλα Τζόουνς, προειδοποιεί...

«Μην αφήσετε τον Κλίντον να επιστρέψει στο Λευκό Οίκο-Θα παρενοχλήσει και άλλες γυναίκες»
"Μην αφήσετε τον Μπιλ Κλίντον να επιστρέψει στο Λευκό Οίκο. Θα παρενοχλήσει σεξουαλικά και άλλες γυναίκες", προειδοποιεί μία από τις "ερωμένες" του τέως προέδρου των ΗΠΑ.

Είκοσι ένα χρόνια μετά τις καταγγελίες της Πόλα Τζόουνς περί σεξουαλικής παρενόχλησής της από τον τότε πλανητάρχη, η ίδια περνά στην αντεπίθεση. Κι αυτή τη φορά, τα βέλη της εκτοξεύονται σε δύο άτομα: Όχι μόνο στον Μπιλ Κλίντον αλλά και την σύζυγό του, Χίλαρι, τέως επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας που διεκδικεί τον προεδρικό θώκο στις εκλογές του 2016.    

Το 1994 , η Πόλα Τζόουνς, δημόσια υπάλληλος στην πολιτεία του Αρκάνσας, μηνύει τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ για σεξουαλική παρενόχληση. Όπως η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Time", η σεξουαλική παρενόχληση έγινε το 1991 κατά την διάρκεια εκδήλωσης όπου ο Μπιλ Κλίντον ήταν βασικός ομιλητής.


Κλείσιμο

Ο Κλίντον, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η Αμερικανίδα, την παρενόχλησε σεξουαλικά, ωστόσο, για την υπόθεση δεν διεξήχθη ουδέποτε δίκη αφού ο Κλίντον προτίμησε να προχωρήσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό έναντι 750 χιλιάδων δολαρίων ώστε να προλάβει τα χειρότερα. 

Σήμερα , η Πόλα είναι 48 ετών, μία απλή νοικοκυρά που φροντίζει τα δυο της παιδιά στο Λιτλ Ροκ. Σε συνέντευξή της στην βρετανική εφημερίδα  "Daily Mail", η Πόλα κάνει "εκστρατεία αντι- Χίλαρι" καλώντας τους Αμερικανούς ψηφοφόρους να γυρίσουν την... πλάτη στην σύζυγο του τέως προέδρου των ΗΠΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν είναι ιδανική για πρόεδρος αφού έκανε "πλάτες " στον Κλίντον για τα ροζ σκάνδαλα.  

Η ίδια τόνισε ότι, η άσχημη συμπεριφορά του συζύγου της προς τις γυναίκες αλλά και η ανοχή της Χίλαρι απέναντι στα σεξουαλικά σκάνδαλα δείχνουν πως, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας δεν είναι η κατάλληλη για να αναλάβει τον προεδρικό θώκο στις ΗΠΑ. "Και οι δύο είπαν ψέμματα στον αμερικανικό λαό", επισημαίνει η Πόλα στην βρετανική εφημερίδα.   

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης