Γιατί ο Πατριάρχης Κύριλλος ευχήθηκε να χάσει η Ρωσία στη Eurovision

Γιατί ο Πατριάρχης Κύριλλος ευχήθηκε να χάσει η Ρωσία στη Eurovision

Για να μην πάει τον επόμενο χρόνο στην χώρα του η Κοντσίτα Βουρστ

Γιατί ο Πατριάρχης Κύριλλος ευχήθηκε να χάσει η Ρωσία στη Eurovision
Να χάσει η χώρα του στον  διαγωνισμό της Eurovision, ευχήθηκε ο  Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος προκειμένου, όπως χαρακτηριστικά είπε, να αποφευχθεί μία εισβολή των «τραγουδιστριών με τα γένια» στη Ρωσία τον επόμενο χρόνο, αναφερόμενος στη νικήτρια του περσινού διαγωνισμού, Κοντσίτα Βουρστ.

Η Πολίνα Γκαγκάρινα, που εκπροσωπεί τη Ρωσία στον φετινό διαγωνισμό, θεωρείται ένα από τα φαβορί του τελικού που θα διεξαχθεί το Σάββατο στη Βιέννη και στην περίπτωση που νικήσει, η επόμενη Eurovision θα διεξαχθεί στη Ρωσία, όπως προβλέπουν οι όροι του διαγωνισμού.

Κλείσιμο
Ωστόσο, ο επικεφαλής της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας είπε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να διοργανώσει έναν δικό της διαγωνισμό που θα προβάλλει τη ρωσική κουλτούρα, σημειώνοντας πως η χώρα του πρέπει να υποστηρίζει «τα νανουρίσματα, τις θρησκευτικές ωδές και τα πατριωτικά τραγούδια».

Σημειώνεται ότι το 2014, η νίκη της Κοντσίτα Βουρστ είχε καταδικαστεί από πολλούς εκπροσώπους της πολιτικής ζωής της Ρωσίας και η ορθόδοξη Εκκλησία είχε κάνει λόγο για μία νίκη «που νομιμοποιεί την αμαρτία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης