Πούτιν και Μέρκελ θα μιλήσουν στις 10 Μαΐου για το ζήτημα της Ουκρανίας

Πούτιν και Μέρκελ θα μιλήσουν στις 10 Μαΐου για το ζήτημα της Ουκρανίας

Επαφές του Ρώσου ηγέτη με ξένους ηγέτες στη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 70η επέτειο από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου στην Ευρώπη

Πούτιν και Μέρκελ θα μιλήσουν στις 10 Μαΐου για το ζήτημα της Ουκρανίας
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα συζητήσουν την κρίση στην Ουκρανία στη διάρκεια συνομιλιών που θα έχουν την Κυριακή στη Μόσχα, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ένας σύμβουλος στο Κρεμλίνο.

Ο σύμβουλος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής Γιούρι Ουσάκοφ ανακοίνωσε τις σχεδιαζόμενες συναντήσεις του Πούτιν με ξένους ηγέτες στη διάρκεια των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο για την 70η επέτειο από το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη και δήλωσε επίσης πως η Κίνα ενδέχεται να παράσχει περίπου 300 δισ. ρούβλια (6 δισ. δολάρια) για τη χρηματοδότηση μιας σιδηροδρομικής σύνδεσης ανάμεσα στη Μόσχα και τη ρωσική πόλη Καζάν.

Ο κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. Η Μέρκελ δεν θα είναι παρούσα για την παρέλαση, αλλά θα παραστεί στις εκδηλώσεις της Κυριακής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης