Αφηνιασμένος ρινόκερος σπέρνει τον τρόμο σε πόλη του Νεπάλ!

Αφηνιασμένος ρινόκερος σπέρνει τον τρόμο σε πόλη του Νεπάλ!

Ένας τεράστιος ρινόκερος έφυγε από την ζούγκλα και βρέθηκε μέσα σε μικρή πόλη του Νεπάλ ανάμεσα στους τρομοκρατημένους ντόπιους


Αφηνιασμένος ρινόκερος σπέρνει τον τρόμο σε πόλη του Νεπάλ!
Στην μικρή πόλη του Νεπάλ Hetuada ένας τεράστιος ρινόκερος σκόρπισε τον τρόμο την Δευτέρα το πρωί, όταν βρέθηκε ξαφνικά να κυνηγά τους κατοίκους και τις μοτοσικλέτες σε γειτονιά...  



Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τοπικούς αξιωματούχους, μία γυναίκα έπεσε νεκρή από την φονική επίθεση του μεγάλου ζώου, ενώ δύο άντρες έχουν τραυματιστεί, ο ένας είναι αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης και ο άλλος είναι ο άνθρωπος που προσπαθούσε να καταγράψει με κάμερα το απίστευτο περιστατικό.

Κλείσιμο


Ο ρινόκερος αφού διέσχισε μια γειτονιά και κυνήγησε πεζούς και μοτοσικλέτες δεν κατέστη δυνατόν να πιαστεί και τελευταία φορά τον είδαν να στέκεται έξω από τοπικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον Ram Prasad Thapaliya, εκπρόσωπο του τοπικού συμβουλίου, οι αρχές έχουν κινητοποιήσει ελέφαντες και όλα τα τεχνικά μέσα που έχουν στην διάθεσή τους για να πιάσουν το απείθαρχο ζώο και να το οδηγήσουν πίσω στο φυσικό του περιβάλλον.



Ένας κάτοικος της γειτονιάς, στην οποία επιτέθηκε ο τεράστιος ρινόκερος, δήλωσε ότι συνήθως στην περιοχή τους βλέπουν ελέφαντες, αλλά δεν έχουν δει ποτέ στο παρελθόν ρινόκερο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το ζώο σκότωσε μια γυναίκα στη γειτονιά του και τραυμάτισε άλλα τρία άτομα και μία αγελάδα.

Χρήστες έχουν ήδη ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο με το  απίστευτο περιστατικό!



 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης