Ρωσία: Στριπ κλαμπ προσφέρει ειδική έκπτωση σε συνταξιούχους

Ρωσία: Στριπ κλαμπ προσφέρει ειδική έκπτωση σε συνταξιούχους

Της τάξης του 30% - Η προσφορά αφορά σε σόου στριπτίζ και ιδιωτικούς χορούς - Απαραίτητη προϋπόθεση να το επιτρέπει ο... καρδιολόγος

Ρωσία: Στριπ κλαμπ προσφέρει ειδική έκπτωση σε συνταξιούχους
Η εικόνα μίας όμορφης γυναίκας να λικνίζεται φορώντας ελάχιστα ρούχα είναι σίγουρα ελκυστική για πολλούς άνδρες, οι οποίοι επισκέπτονται χώρους αφιερωμένους στην... τέρψη των οφθαλμών.

Γνωρίζοντας αυτό οι ιδιοκτήτες γνωστού στριπ κλαμπ στη Μόσχα αποφάσισαν να προσφέρουν ειδική έκπτωση σε συνταξιούχους ώστε να αυξήσουν την πελατεία τους.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η Komsomolskaya Pravda σε γνωστό κλαμπ της ρωσικής πρωτεύουσας όποιος συνταξιούχος περάσει το κατώφλι του μετά τις 21.00 θα έχει έκπτωση στις υπηρεσίες του της τάξης του 30%.

Μάλιστα, η προσφορά αφορά στα στριπ σόου, αλλά και τους ιδιωτικούς χορούς, όπως επισήμανε η εκπρόσωπος του Bely Medved.

Μοναδική προϋπόθεση η απόδειξη ότι ο πελάτης είναι συνταξιούχος, αλλά και το απαραίτητο πιστοποιητικό από τον καρδιολόγο που να αναφέρει πως η κατάσταση του πελάτη είναι καλή, σε περίπτωση που κάποιος δεν αντέξει τις... συγκινήσεις. 
Κλείσιμο

«Έχουμε τόσο ωραία κορίτσια και αγόρια που η καρδιά μπορεί να μην αντέξει από την υπερδιέγερση», δήλωσε η εκπρόσωπος του κλαμ. 

«Δεν έχουμε ηλικιακό όριο, αλλά ας αφήσουμε τους 60χρονους και τους 70χρονους να έρθουν. Αρκεί η υγεία τους να το επιτρέπει», τόνισε η γυναίκα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης