ΗΠΑ: Πυροβόλησε τον ταμία γιατί το μπέργκερ της δεν είχε μπέικον!

ΗΠΑ: Πυροβόλησε τον ταμία γιατί το μπέργκερ της δεν είχε μπέικον!

Την πρώτη φορά της υποσχέθηκαν δωρεάν γεύμα για να επανορθώσουν, αλλά όταν τη δεύτερη φορά έκαναν το ίδιο λάθος, δέχτηκαν την οργή της πεινασμένης γυναίκας

ΗΠΑ: Πυροβόλησε τον ταμία γιατί το μπέργκερ της δεν είχε μπέικον!
Με τη φράση «Σκύλα, δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς», η Σανέκα Τόρες, πυροβόλησε προς το μέρος ενός ταμία, ενός εστιατορίου ΜακΝτόναλντς στο Μίσιγκαν.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η Τόρες, πήγε στο συγκεκριμένο κατάστημα παραγγελιών για αυτοκίνητα. Όταν η παραγγελία της ήρθε χωρίς μπέικον, διαμαρτυρήθηκε και η διεύθυνση του καταστήματος είπε πως θα έτρωγε δωρεάν, την επόμενη φορά που θα ερχόταν.

Κλείσιμο
Το δέχτηκε και πήγε μετά από μισή ώρα να παραλάβει το δωρεάν γεύμα της. Το γεύμα ήρθε, χωρίς πάλι να έχει μπέικον. Χρειάζεται κάτι παραπάνω; Αυτός ήταν αρκετός λόγος, για να πάρει η Τόρες το όπλο της και να πυροβολήσει προς τον ταμία, ο οποίος ευτυχώς είχε σκύψει λίγο νωρίτερα (για να πιάσει το σωστό μπέργκερ!) κι έτσι απέφυγε τη σφαίρα.

Πλέον η θερμόαιμη πεινασμένη Τόρες, αντιμετωπίζει κατηγορίες που μπορούν να την κρατήσουν πίσω από τα σίδερα μέχρι και για επτά χρόνια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Η δίκη της έχει προγραμματιστεί για το τέλος Απριλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης