Βίντεο: Πώς αντιδρά ένας Ιταλός όταν τον πλησιάζει μία γυναίκα με μαντίλα

Βίντεο: Πώς αντιδρά ένας Ιταλός όταν τον πλησιάζει μία γυναίκα με μαντίλα

Ο άνδρας αρνείται να εξυπηρετήσει τη γυναίκα, αλλά λίγα λεπτά αργότερα με χαρά βοηθάει μία νεαρή που δεν έχει καλυμμένο το πρόσωπό της

Βίντεο: Πώς αντιδρά ένας Ιταλός όταν τον πλησιάζει μία γυναίκα με μαντίλα
Στο πλαίσιο έρευνας για την καινούρια τηλεοπτική εκπομπή «Fattore Umano» («Ανθρώπινος Παράγοντας»), της οποίας η προβολή θα ξεκινήσει τις ερχόμενες ημέρες από τον σταθμό Italia 1, καταγράφεται η αντιμετώπιση μίας γυναίκας που φοράει μαντίλα από έναν άνδρα.

Σύμφωνα με το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο άνδρας εργάζεται σε πρατήριο βενζίνης τη στιγμή που μία νεαρή γυναίκα, η οποία φοράει μαντίλα, τον πλησιάζει ζητώντας του, σε άπταιστα ιταλικά, να της «χαλάσει» 20 ευρώ.




Κλείσιμο
Ο άνδρας την κοιτάζει, αλλά αρνείται να την εξυπηρετήσει λέγοντάς της πως δεν έχει χρήματα. «Δεν έχω. Δεν έχω. Λυπάμαι», ακούγεται να λέει ο άνδρας.

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, όταν τον πλησιάζει μία όμορφη γυναίκα χωρίς να έχει καλυμμένο το πρόσωπό της, ζητώντας του ακριβώς το ίδιο με την προηγούμενη, εκείνος δείχνει παραπάνω από πρόθυμος να την βοηθήσει.



«Φυσικά έχω να σου χαλάσω. Χρειάζεσαι βοήθεια; Ευχαρίστησή μου να σε βοηθήσω», λέει στην χαριτωμένη νεαρή, η οποία αρνείται ευγενικά.

Όπως εξηγούν οι αρμόδιοι της εκπομπής, στόχος είναι να ερευνήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά με αυθεντικά κοινωνικά πειράματα που αναμένεται να ανακαλύψουν πώς αντιδρά σε συγκεκριμένες συνθήκες ο άνθρωπος και με ποιο τρόπο σχετίζεται με τον κόσμο.

Έλλειψη εμπιστοσύνης, ρατσισμός, αλτρουισμός, ομοφυλοφιλία, σεξ, εύκολο χρήμα, όλα αυτά και άλλα πρόκειται να απασχολήσουν την εκπομπή και να αναδείξουν τη συμπεριφορά του πολίτη.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης