Οι γιοι του Νετανιάχου στο στόχαστρο του Ιράν

Οι γιοι του Νετανιάχου στο στόχαστρο του Ιράν

Η κυβέρνηση της Τεχεράνης δίνει στους τρομοκράτες συμμάχους της πληροφορίες με στόχο την δολοφονία τους 

Οι γιοι του Νετανιάχου στο στόχαστρο του Ιράν
Tα παιδιά του Μπένζαμιν Νετανιάχου βάζει στο «μάτι » το Ιράν, μετά την ισραηλινή επίθεση την προηγούμενη εβδομάδα που προκάλεσε το θάνατο ηγετικών στελεχών της Χεζμπολάχ κι ενός Ιρανού στρατηγού καθώς, όπως αποκαλύπτει ιρανική ιστοσελίδα, η κυβέρνηση της Τεχεράνης προωθεί στους τρομοκράτες συμμάχους της προσωπικές πληροφορίες των δύο υιών του Ισραηλινού πρωθυπουργού  με στόχο την δολοφονία τους. 

Εκτός από τα τέκνα του Νετανιάχου, η ιρανική κυβέρνηση βάζει στο στόχαστρο και τα παιδιά δύο τέως Ισραηλινών πρωθυπουργών. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ιρανικής ιστοσελίδας που πρόσκειται στην Επαναστατική Φρουρά του Ιράν,  βιογραφικά στοιχεία αλλά και προσωπικές πληροφορίες για τους γιους του Νετανιάχου, Γιαίρ και Άβνερ, έχουν δοθεί σε τρομοκρατικές οργανώσεις που συνεργάζονται με την κυβέρνηση της Τεχεράνης. 

Την προηγούμενη εβδομάδα, ισραηλινά αντιαρματικά πυρά σκότωσαν υψηλόβαθμα στελέχη της Χεζμπολάχ και αλλά και έναν Ιρανό στρατηγό, μέλος των δυνάμεων της Επαναστατικής Φρουράς, προκαλώντας την οργή της ιρανικής κυβέρνησης.  

Κλείσιμο

Ο Νετανιάχου ανάβει κερί την πρώτη νύχτα που ανέλαβε πρωθυπουργός το 1996 στην Ιερουσαλήμ. Στη φωτογραφία διακρίνονται η σύζυγός του Σάρα και οι γιοι του Γιαίρ και Άβνερ


Ο στρατός του Ιράν και η ιρανική Επαναστατική Φρουρά έχουν απειλήσει ήδη με αντίποινα την κυβέρνηση του Τελ Αβίβ ενώ έχουν υποσχεθεί στις δυνάμεις της Χεζμπολάχ αλλά και παλαιστινιακών τρομοκρατικών οργανώσεων να τις ενισχύσουν. 

Η πληροφορία αυτή δημοσιεύτηκε στη γλώσσα «φαρσί» (η περσική, εθνική γλώσσα του Ιράν) από ένα ιρανικό site που πρόσκειται στην Επαναστατική Φρουρά του Ιράν και αναδημοσιεύτηκε στο κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο του Ιράν, «Fars  News Agency». 

Με βάση το δημοσίευμα, εκτός από τα παιδιά του Νετανιάχου, στο στόχαστρο της κυβέρνησης της Τεχεράνης βρίσκονται και τα παιδιά των δύο τέως  πρωθυπουργών του Ισραήλ, του Εχούντ Ολμπέρτ και του Αριέλ Σαρόν. 

Υπενθυμίζεται ότι, πέρυσι, ο ένας εκ των δύο υιών του Νετανιάχου, ο 24χρονος Γιαίρ, είχε δεχθεί επικριτικά σχόλια στην πατρίδα του όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με κοπέλα που δεν είναι Εβραία.   



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης