ΗΠΑ: Πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε το φίλο του

ΗΠΑ: Πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε το φίλο του

Στην αρχή είπε ότι το θύμα πυροβολήθηκε μόνο του καθώς εξερευνούσε το όπλο

ΗΠΑ: Πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε το φίλο του
Ο Ρόντνει Πάτρικ Τζούνιορ, ηλικίας 22 ετών και ο αδελφός της κοπέλας του, Ντάγκλας Γουίνσλοου ετών 17, έκαναν πρόβα σε ραπ στίχους στο σπίτι του πρώτου, στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Σε κάποια στιγμή της πρόβας, ο Πάτρικ, πήρε το όπλο του, θέλοντας να δώσει μια πιο θεατρική παρουσίαση στην ερμηνεία. Νομίζοντας ότι το όπλο είναι άδειο, στόχευσε τον Γουίνσλου και πάτησε τη σκανδάλη.

Αλίμονο, το όπλο ήταν γεμάτο και ο νεαρός Γουίνσλου έπεσε νεκρός. Αμέσως, ο Πάτρικ κάλεσε την Άμεση Δράση, λέγοντας στην τηλεφωνήτρια πως ο νεαρός είχε πυροβοληθεί μόνος του κατά λάθος.

«Έδωσα στο μικρό μου αδερφό το όπλο μου και δεν ήξερα ότι ήταν γεμάτο και πυροβολήθηκε μόνος του στο κεφάλι», είπε ο δράστης εμφανώς φορτισμένος. «Απλά ήθελε να το δει. Νόμιζε ότι είναι ωραίο. Πίστευα ότι το είχα καθαρίσει», ενώ συμπλήρωσε: «Είναι τόσο κακό. Είμαι απαίσιος άνθρωπος».

Αργότερα οι αστυνομικοί απεφάνθησαν πως ο Πάτρικ είχε τραβήξει τη σκανδάλη και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και κατοχή αγχολυτικών ουσιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης