Βίντεο-σοκ από Μινεάπολη: Διαδήλωναν για το Φέργκιουσον και τους πάτησε αυτοκίνητο!

Βίντεο-σοκ από Μινεάπολη: Διαδήλωναν για το Φέργκιουσον και τους πάτησε αυτοκίνητο!

Απίστευτες εικόνες - Η αθώωση του λευκού αστυνομικού που είχε πυροβολήσει θανάσιμα 18χρονο αφροαμερικανό έχει μετατρέψει πολλές αμερικανικές πολιτείες σε εμπόλεμη ζώνη

Βίντεο-σοκ από Μινεάπολη: Διαδήλωναν για το Φέργκιουσον και τους πάτησε αυτοκίνητο!
Άλλη μια νύχτα έντασης, επεισοδίων και συγκρούσεων αστυνομίας και διαδηλωτών έζησε το Φέργκιουσον, ενώ οι δυνάμεις της Εθνοφυλακής έχουν αναπτυχθεί στην αμερικανική πόλη. Η απαλλαγή του λευκού αστυφύλακα που είχε πυροβολήσει θανάσιμα τον 18χρονο αφροαμερικανό Μάικλ Μπράουν τον περασμένο Αύγουστο προκάλεσε, την οργή των Αφροαμερικανών, όχι μόνο στο Φέργκιουσον αλλά σε πολλές άλλες πόλεις των ΗΠΑ. 

Μέσα στη νύχτα σημειώθηκαν εκ νέου έκτροπα καθώς οι διαδηλώσεις έχουν χάσει κάθε έλεγχο.



Χαρακτηριστικό του χάους που επικρατεί είναι το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει ένα αυτοκίνητο στη Μινεάπολη – όπου πολίτες διαδήλωναν για το Φέργκιουσον- να περνά με αυξημένη ταχύτητα ανάμεσα από τους διαδηλωτές χωρίς να σταματά και να παρασύρει μια γυναίκα! Η εικόνα είναι σοκαριστική, ευτυχώς όμως η γυναίκα τραυματίστηκε μόνο στο πόδι της. 
Κλείσιμο

Οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν, ο οδηγός αρχικά σταμάτησε, ωστόσο στη συνέχεια προσπάθησε να φύγει. Λίγα μέτρα πιο κάτω σταμάτησε και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε το βίντεο: 















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης