Ποδήλατο τα... ρίχνει σε Ferrari!

Ποδήλατο τα... ρίχνει σε Ferrari!

Στήθηκαν για κόντρα και το super car έμεινε δεκάδες μέτρα πίσω...

Ποδήλατο τα... ρίχνει σε Ferrari!
Για τους ανά την υφήλιο 'κοντράκηδες' το να στηθείς πλάι σε μια Ferrari προϋποθέτει πως διαθέτεις ένα αμάξι τουλάχιστον ισάξιο του ιταλικού super car. Άντε τώρα να πείσεις τον κόσμο πως στη Γαλλία, στην φημισμένη πίστα αγώνων Circuit Paul Ricard στην πόλη Le Castellet, συγκεντρώθηκαν μερικές δεκάδες φανατικοί των αγώνων dragster και στα σοβαρά οργάνωσαν μια κόντρα μεταξύ μιας Ferrari κι ενός.... ποδηλάτου !

Κι όμως αυτό συνέβη και ο παράτολμος ποδηλάτης, ονόματι Φρανσουά Γκισί, όχι μόνο έτρεξε κόντρα στη Ferrari, αλλά τελικά κέρδισε τον αγώνα αφήνοντας το ιταλικό “τέρας” δεκάδες μέτρα πίσω. Για να συμβεί αυτό βέβαια είχε προηγουμένως “τροποποιήσει” κατά τι το ποδήλατό του, αφού του είχε εγκαταστήσει τρεις... πυραύλους πάνω από το πίσω λάστιχο τους οποίους τροφοδοτούσε με... υπεροξείδιο του υδρογόνου.

Για την ιστορία ο ... τρελοεφερεύτης κατάφερε να πιάσει με το ποδήλατό του ανώτατη ταχύτητα 333 χιλιόμετρα μέσα σε 4,8 δευτερόλεπτα, σπάζοντας μάλιστα το προηγούμενο, ομοίως δικό του, ρεκόρ, που ήταν 242,6 χλμ/ώρα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης