Λαθρεπιβάτης καθυστέρησε πτήση από Όσλο προς Νέα Υόρκη

Λαθρεπιβάτης καθυστέρησε πτήση από Όσλο προς Νέα Υόρκη

Ένα αεροπλάνο της νορβηγικής εταιρείας Air Shuttle καθηλώθηκε στο διάδρομο απογείωσης επί πέντε ώρες, μέχρι το ειδικό συνεργείο για παράσιτα να εντοπίσει και να απομακρύνει έναν ανεπιθύμητο «λαθρεπιβάτη»...

Λαθρεπιβάτης καθυστέρησε πτήση από Όσλο προς Νέα Υόρκη
Επί πέντε ώρες περίμεναν οι επιβάτες της πτήσης από Όσλο προς Νέα Υόρκη της νορβηγικής εταιρείας Air Shuttle ή αλλιώς Norwegian, να βρεθεί το ποντίκι που εισέβαλε στο κόπκιτ του αεροσκάφους, για να αναχωρήσουν τελικά για τον προορισμό τους.

Το ποντίκι, που προφανώς είχε στόχο να ταξιδέψει χωρίς να πληρώσει εισιτήριο στην αμερικανική μητρόπολη, εισέβαλε στον χώρο του πιλοτηρίου και οι υπεύθυνοι, σύμφωνα με την δήλωση της εκπροσώπου της εταιρείας Charlotte Holmbegh, δεν επέτρεπαν στο αεροσκάφος να απογειωθεί, με τον φόβο ότι ο «απρόσκλητος λαθρεπιβάτης» θα μπορούσε να είχε μασήσει καλώδια η σύρματα, προξενώντας επικίνδυνες βλάβες.   

Κλείσιμο
Μετά από πέντε ώρες η εταιρεία για τις απεντομώσεις  εντόπισε και απομάκρυνε το ποντίκι, αλλά ο Τύπος πρόσθεσε το ατυχές περιστατικό σε μια σειρά τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο συγκεκριμένο ολοκαίνουργιο αεροσκάφος της εταιρείας, ένα Boeing 787 Dreamliner, το οποίο συμπλήρωσε το στόλο της Air Shuttle το τελευταίο διάστημα κάνοντας δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων.

Η εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε μετά την «σύλληψη» του ποντικού, ότι τουλάχιστον τώρα θα αποκατασταθεί εν μέρει η αξιοπιστία της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης