Βίντεο: Επιτέθηκε με τσεκούρι κατά αστυνομικών στη Νέα Υόρκη

Βίντεο: Επιτέθηκε με τσεκούρι κατά αστυνομικών στη Νέα Υόρκη

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ ο ένας από αυτούς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση - Πρόλαβαν και πυροβόλησαν τον δράστη - Μία 29χρονη περαστική τραυματίσθηκε από αδέσποτη σφαίρα 


Βίντεο: Επιτέθηκε με τσεκούρι κατά αστυνομικών στη Νέα Υόρκη
Ανδρας οπλισμένος με τσεκούρι επετέθη εναντίον ομάδας αστυνομικών της Νέας Υόρκης την ώρα που εκείνοι έβγαζαν φωτογραφία! Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ ο ένας από αυτούς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο δράστης είναι νεκρός όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν περιπολία πεζή, όταν ένας φωτογράφος τους ζήτησε να ποζάρουν σε δρόμο του Κουίνς στις 2 μ.μ. της Πέμπτης, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Ξαφνικά, ένας άνδρας με τσεκούρι επετέθη κατά των αστυνομικών κτυπώντας τον ένα στο δεξί χέρι και τον δεύτερο στο κεφάλι, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Κλείσιμο
Οι δύο άλλοι αστυνομικοί έβγαλαν τα όπλα τους και πυροβόλησαν τον 30χρονο δράστη της επίθεσης, ο οποίος εξέπνευσε επί τόπου. Τα στοιχεία της ταυτότητάς του δεν έχουν ανακοινωθεί.



Μία 29χρονη περαστική τραυματίσθηκε από αδέσποτη σφαίρα και νοσηλεύεται.

«Αυτήν τη στιγμή, δεν γνωρίζουμε το κίνητρο της επίθεσης» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η αστυνομία δεν σχολίασε πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τις οποίες, η επίθεση συνδέεται με τρομοκρατική δραστηριότητα και ότι εσωτερικό έγγραφο καλεί τους αστυνομικούς της Νέας Υόρκης να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, έπειτα και από τις επιθέσεις στην Οτάβα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης