Γερμανοί και Ολλανδοί μηχανόβιοι στη μάχη κατά των τζιχαντιστών

Γερμανοί και Ολλανδοί μηχανόβιοι στη μάχη κατά των τζιχαντιστών

Πρόκειται για τη γερμανική ομάδα - συμμορία «Median Empire» και την ολλανδική «No Surrender», η ιστορία των οποίων έγινε γνωστή μέσα από τα social media

Γερμανοί και Ολλανδοί μηχανόβιοι στη μάχη κατά των τζιχαντιστών
Οι Κούρδοι που μάχονται κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία φαίνεται πώς κέρδισαν και άλλους συμμάχους στο πλευρό τους, δύο ομάδες ομάδες σκληροπυρηνικών μαχητών που αναμφισβήτητα τους... αιφνιδίασαν.

Κι όμως, ενώ οι κουρδικές δυνάμεις στο Κομπάνι, σημειώνουν μεγάλες επιτυχίες απέναντι στους τζιχαντιστές, ενισχυμένες από τα συμμαχικά αεροπορικά χτυπήματα, Γερμανοί και Ολλανδοί μηχανόβιοι έφυγαν από τις χώρες τους και ρίχτηκαν στη μάχη κατά των ακραίων Ισλαμιστών.

Κλείσιμο
Πρόκειται για τη γερμανική ομάδα - συμμορία «Median Empire» και την ολλανδική «No Surrender», η ιστορία των οποίων έγινε γνωστή μέσα από τα social media και τις φωτογραφίες τις οποίες έχουν αναρτήσει τα μέλη τους.

Ο «αρχηγός» της γερμανικής ομάδας έγραψε, μάλιστα, πρόσφατα στη σελίδα του στο Facebook ότι οι άντρες του πολεμούν στην πρώτη γραμμή, κατά του Ισλαμικού κράτους, δίπλα στους Κούρδους μαχητές.

 


Όσον αφορά στους τουλάχιστον τρεις Ολλανδούς μηχανόβιους που πολεμούν ενάντια στους τζιχαντιστές, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για εμπειροπόλεμους στρατιωτικούς που στο παρελθόν έχουν σταλεί σε αποστολές εκτός των ολλανδικών συνόρων.

Ωστόσο, σημειώνεται ότι την ίδια ώρα τουλάχιστον 130 Ολλανδοί πολίτες έχουν στρατολογηθεί στο Ισλαμικό Κράτος και πολεμούν σε Συρία και Ιράκ, ενώ η ολλανδική κυβέρνηση πρόσφατα αφαίρεσε τα ολλανδικά διαβατήρια από δεκάδες κατόχους διπλής ιθαγένειας που θεωρήθηκε ότι μπορεί να πολεμήσουν στο πλευρό των τζιχαντιστών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης