Βγήκε από το μαιευτήριο η Τσέλσι Κλίντον (φωτογραφίες)

Βγήκε από το μαιευτήριο η Τσέλσι Κλίντον (φωτογραφίες)

Ο φακός απαθανάτισε την 34χρονη μονάκριβη κόρη του ζεύγους Κλίντον και τη νεογέννητη Σαρλότ κατά την έξοδό τους από το νοσοκομείο «Lenox Hill»

Βγήκε από το μαιευτήριο η Τσέλσι Κλίντον (φωτογραφίες)
Χαρίζοντας στους φωτογράφους το ωραιότερο χαμόγελό της, η Τσέλσι Κλίντον αποχώρησε από το νοσοκομείο της Νέας Υόρκης όπου έφερε στον κόσμο πριν από τρεις ημέρες το πρώτο της παιδί.



Ο φακός απαθανάτισε την 34χρονη μονάκριβη κόρη του ζεύγους Κλίντον και τη νεογέννητη Σαρλότ κατά την έξοδό τους από το νοσοκομείο «Lenox Hill». Η Τσέλσι είχε ανακοινώσει τη γέννηση της κόρης της, δημοσιοποιώντας σχετικές φωτογραφίες στο Facebook και το Twitter.


Κλείσιμο


Την ευτυχισμένη μητέρα συνόδευαν ο σύζυγός της, Μαρκ Μεζβίνσκι, καθώς και οι γονείς της, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του και πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Χίλαρι Κλίντον. Περήφανοι και χαρούμενοι για το πρώτο τους εγγόνι, οι Κλίντον δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με τη νεογέννητη Σαρλότ, ενώ ήδη άλλαξαν προγραμματισμένες τους εμφανίσεις, για να περάσουν περισσότερο χρόνο με το μωρό.



Άραγε, η μικρή Σαρλότ θα φέρει γούρι στη γιαγιά Χίλαρι, η οποία χωρίς να έχει ανακοινώσει επισήμως ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για την προεδρία του 2016, «οργώνει» τις αμερικανικές πολιτείες για να πείσει τους συμπολίτες της ότι θα πρέπει να τη εμπιστευτούν;  



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης