Τραγωδία στο Λονδίνο: Συνελήφθη μητέρα για το θάνατο των τριών παιδιών της

Τραγωδία στο Λονδίνο: Συνελήφθη μητέρα για το θάνατο των τριών παιδιών της

Συνελήφθη μια 43χρονη που, σύμφωνα με τους γείτονες, είναι η μητέρα των παιδιών

Τραγωδία στο Λονδίνο: Συνελήφθη μητέρα για το θάνατο των τριών παιδιών της
Τρία παιδιά με ειδικές ανάγκες βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους στο Νότιο Λονδίνο, ενώ μέχρι στιγμής κατηγορείται μια 43χρονη, που σύμφωνα με τους γείτονες, είναι η μητέρα των παιδιών.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία δέχτηκε κλήση το βράδυ της Τρίτης για περιστατικό σε οικία που βρίσκεται στο Νιου Μάλντεν και όταν έφτασαν εκεί βρήκαν τα πτώματα. Πρόκειται για δύο δίδυμα αγόρια τριών ετών και ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών. Το μεγαλύτερο αδελφάκι τους, ηλικίας επτά ετών, ήταν καλά στην υγεία του.

Οι γείτονες κατέδειξαν τη μητέρα των παιδιών, Tania Clarence, ως υπεύθυνη για το θάνατο των παιδιών, αφού ήταν εκείνη που είχε την πλήρη φροντίδα τους, όσο ο σύζυγός της, Gary Clarence, εκτελούσε χρέη διευθυντή σε επενδυτική τράπεζα της πόλης.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι γονείς, που κατάγονται από τη Νότια Αφρική, εγκαταστάθηκαν στο Νιού Μόλντεν πριν από έναν χρόνο μαζί με τα τέσσερα μικρά παιδιά τους.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα δηλώσεις κατοίκων στην περιοχή τα παιδιά έπασχαν από μια ανίατη γενετική ασθένεια που περιόριζε το προσδόκιμο ζωής τους.
Οι ίδιοι ανέφερα ότι ο πατέρας εργάζεται στο Σίτι και η μητέρα είχε αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών με τη βοήθεια μιας νταντάς και νοσηλευτικού προσωπικού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης