Ν. Κορέα: Δύτες είδαν τρεις σορούς μέσα στο ναυαγισμένο φέρι

Ν. Κορέα: Δύτες είδαν τρεις σορούς μέσα στο ναυαγισμένο φέρι

Σβήνουν οι ελπίδες για επιζώντες

Ν. Κορέα: Δύτες είδαν τρεις σορούς μέσα στο ναυαγισμένο φέρι
Δύτες του λιμενικού σώματος της Νότιας Κορέας είδαν τα ξημερώματα του Σαββάτου τρεις ανθρώπινες σορούς μέσα στο κύτος του πλοίου Sewol, το οποίο αναποδογύρισε πριν από τρεις ημέρες, καθώς ξανάρχισαν την επιχείρηση έρευνας για τους πάνω από 200 ανθρώπους, ανάμεσά τους πολλούς έφηβους μαθητές, οι οποίοι εξακολουθούν να αγνοούνται.

Τις προηγούμενες ημέρες, οι δύτες είχαν δυσκολευτεί να αντεπεξέλθουν στις έρευνες καθώς οι παλίρροιες ήταν ισχυρές και τα νερά θολά, έτσι ήταν αδύνατο να εισέλθουν μέσα στο πλοίο.

Οι διασώστες, μάλιστα, διοχετεύουν οξυγόνο στο κουφάρι του ναυαγισμένου φέρι, καθώς σβήνουν οι ελπίδες για επιζώντες. 

Η κίνησή τους αυτή έρχεται ως ύστατη προσπάθεια να βοηθήσουν όσους ίσως ακόμη ζουν μέσα στο ναυαγισμένο πλοίο και να τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν την υποθερμία και την έλλειψη οξυγόνου. 

Κλείσιμο
Το φέρι που μετέφερε συνολικά 475 ανθρώπους πήρε μεγάλη κλίση και βυθίστηκε κατά την διάρκεια ενός συνηθισμένου δρομολογίου του, από το λιμάνι Ιντσόν στο νησί Τζετζού. Τρία μέλη του πληρώματός του, περιλαμβανομένου του πλοιάρχου του, έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο των ερευνών για το δυστύχημα, τα αίτια του οποίου παραμενουν ακόμη άγνωστα.


Πηγή: ΑΠΕ - ΑΜΠ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης