ΗΠΑ: Πετάνε 38 εκατ. γαλόνια νερό για ένα... ξαλάφρωμα

ΗΠΑ: Πετάνε 38 εκατ. γαλόνια νερό για ένα... ξαλάφρωμα

Ένας νεαρός αποφάσισε να ουρήσει σε ανοιχτή δεξαμενή και η δημοτική αρχή του Πόρτλαντ αποφάσισε να προχωρήσει στη λήψη δραστικών μέτρων

ΗΠΑ: Πετάνε 38 εκατ. γαλόνια νερό για ένα... ξαλάφρωμα
Σε δραστικά μέτρα για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων για τους κατοίκους του Πόρτλαντ προχώρησε η δημοτική αρχή της πόλης όταν από τις κάμερες ασφαλείας καταγράφηκε ένας 19χρονος να κατουρά σε μια ανοιχτή δεξαμενή.

Αν και ο κίνδυνος μόλυνσης είναι μικρός, όπως εξήγησε μιλώντας στο Associated Press ο πρόεδρος της τοπικής εταιρείας ύδρευσης, Ντέιβιντ Σαφ, «για λόγους ασφαλείας αποφασίστηκε να πεταχτούν συνολικά 38 εκατομμύρια γαλόνια νερού που βρίσκονται σε διάφορες δεξαμενές της πόλης.

Σύμφωνα με τον Σαφ, τρεις νεαροί καταγράφηκαν να βρίσκονται στο χείλος μιας δεξαμενής στη 1 τα ξημερώματα με έναν από αυτούς να «ξαλαφρώνει» στο νερό.


Κλείσιμο

«Οι πελάτες μας δεν περιμένου να πιουν νερό που έχει ήδη μολυνθεί από κάποιον ανόητο που αποφάσισε να κατουρήσει σε μια δεξαμενή» ανέφερε ο Σαφ εξηγώντας το σκεπτικό της απόφασης.

«Δεν είμαστε στις άνυδρες νοτιοδυτικές πολιτείες. Είναι εύκολο να αντικαταστήσουμε 38 εκατ. γαλόνια νερό» συμπλήρωσε.

Η συγκεκριμένη δεξαμενή αποτελεί μια από τις τελευταίες ανοιχτές δεξαμενές που πρόκειται να αντικασταθούν από υπόγειο σύστημα προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ομοσπονδιακές προϋποθέσεις.

Για την ιστορία οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν με την κατηγορία της καταπάτησης και ο ένας για δημόσια ούρηση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης