Ρωσία: Εργαζόμενοι τυροκομικού εργοστασίου έκαναν μπάνιο σε δεξαμενή γάλακτος

Ρωσία: Εργαζόμενοι τυροκομικού εργοστασίου έκαναν μπάνιο σε δεξαμενή γάλακτος

Έπειτα από δικαστική εντολή το εργοστάσιο θα διακόψει τη λειτουργία του προσωρινά - Το γάλα προοριζόταν για την παρασκευή τυριού

Ρωσία: Εργαζόμενοι τυροκομικού εργοστασίου έκαναν μπάνιο σε δεξαμενή γάλακτος

Έβγαλαν τη στολή εργασίας, έμειναν μόνο με τα εσώρουχα - κάποιοι χωρίς αυτά - και αποφάσισαν να απολαύσουν ένα μπάνιο όπως η Κλεοπάτρα: βυθισμένοι σε φρέσκο γάλα.

Η ιδέα σε κάποιους θα ήταν αρεστή, αν δεν υπήρχε ένα επιπλέον στοιχείο που προκαλεί, τουλάχιστον, αηδία: η δεξαμενή γάλακτος στην οποία βούτηξαν οι τέσσερις εργαζόμενοι βρισκόταν σε τυροκομικό εργοστάσιο και το περιεχόμενό της προοριζόταν για την παρασκευή τυριού.



Κλείσιμο

Οι τέσσερις υπάλληλοι του εργοστασίου στο Ομσκ της Σιβηρίας όχι μόνο απόλαυσαν το μπάνιο τους, αλλά ανήρτησαν και φωτογραφίες τους στο Διαδίκτυο, στο αντίστοιχο ρωσικό Facebook, σχολιάζοντας με ειρωνεία ότι η δουλειά τους είναι βαρετή.

Η εφημερίδα The Siberian Times που ανέδειξε το περιστατικό προ ημερών, ανέφερε σε δημοσίευμά της: «Την επόμενη φορά που θα είστε στο σούπερ μάρκετ και θα θέλετε να αγοράσετε τυρί, ελέγξτε αν είναι παρασκευασμένο στο εργοστάσιο του Ομσκ».

Μετά την έρευνα που διέταξε η υπηρεσία διατροφικού ελέγχου της Ρωσίας και έπειτα από δικαστική εντολή, η μονάδα διακόπτει προσωρινά και για 40 ημέρες, τη λειτουργία της, όπως αναφέρει, σήμερα Πέμπτη, το πρακτορείο RIA Novosti.


Μάλιστα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων διευθυντής παραγωγής της τυροκομικής μονάδας δήλωσε πως «το γάλα στο οποίο έκαναν μπάνιο οι εργαζόμενοι, χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια».

Επιπλέον, ο δικαστής, Σεργκέι Ταραμπάνοφ, δήλωσε πως το εργοστάσιο παραβίασε κανόνες υγείας καθώς και κανόνες για τη διαδικασία παρασκευής τροφίμων.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης