Νέα βιογραφία-σοκ: «Λανθάνων ομοφυλόφιλος» ο Πούτιν!

Νέα βιογραφία-σοκ: «Λανθάνων ομοφυλόφιλος» ο Πούτιν!

Το γερμανικό περιοδικό Spiegel σημειώνει ότι η συγκεκριμένη βιογραφία κινείται μεταξύ αλήθειας και μυθοπλασίας, όπως όλα στη Ρωσία, όπου η πληροφόρηση συγχέεται με την παραπληροφόρηση...

Νέα βιογραφία-σοκ: «Λανθάνων ομοφυλόφιλος» ο Πούτιν!
Μια νέα βιογραφία είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας για τη ζωή του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Και ενώ μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει τον Πούτιν να παρουσιάζεται δυναμικός, ατρόμητος ηγέτης, που φωτογραφίζεται δίπλα σε τίγρεις, αλλά και ως... καρδιοκατακτητή, να φωτογραφίζεται δίπλα στην πανέμορφη γυμνάστρια Αλίνα Καμπάγεβα, ο συγγραφέας και πολιτικός επιστήμονας Στάνισλαβ Μπελκόφσκι έρχεται να καταρρίψει το μύθο!

Ο Μπελκόφσκι, στη νέα βιογραφία που έγραψε για τον Ρώσο πρόεδρο, με τίτλο "Πούτιν", ισχυρίζεται ότι ο Βλαντιμίρ δεν είναι παρά ένας μοναχικός άνθρωπος, που προτιμά τα ζώα από τους ανθρώπους, έχει μια τεράστια περιουσία και ομοφυλοφιλικές τάσεις.

Ο συγγραφέας λέει ότι η μητέρα του Πούτιν κατέφυγε με το γιο της στη Γεωργία, όταν αυτός ήταν ακόμα μικρός, για να ξεφύγει από τον αλκοολικό άντρα της.

Ο μικρός Βλαντιμίρ γύρισε πίσω στον πατέρα του στο Λένιγκραντ, αλλά πάντα έψαχνε να βρει την οικογένεια που δεν είχε. Τελικά, τον πατέρα τον βρήκε στο πρόσωπο του Ρώσου ηγέτη Μπορίς Γιέλτσιν και τον αδελφό στον πολυεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς, σύμφωνα πάντα με το συγγραφέα.
Κλείσιμο

Στη βιογραφία αναφέρεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν είχε ποτέ καλή σεξουαλική ζωή και γι' αυτό οι δικοί του άνθρωποι επινόησαν μια σχέση με την πανέμορφη γυμνάστρια Αλίνα Καμπάγεβα, προκειμένου να τονίσουν τη σεξουαλικότητά του.

Το γερμανικό περιοδικό Spiegel σημειώνει ότι η συγκεκριμένη βιογραφία κινείται μεταξύ αλήθειας και μυθοπλασίας, όπως όλα στη Ρωσία, όπου η πληροφόρηση συγχέεται με την παραπληροφόρηση.

Πάντως, το ό,τι ο Μπελκόφσκι παραμένει... ανενόχλητος, κάνει τους πολιτικούς αναλυτές να θεωρούν ότι ο συγγραφέας έχει "υψηλή προστασία".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης