Μακελειό στο Λος Άντζελες: Τέσσερις νεκροί μεταξύ τους και ένα παιδί – Τραυματίας στο νοσοκομείο ο δράστης

Μακελειό στο Λος Άντζελες: Τέσσερις νεκροί μεταξύ τους και ένα παιδί – Τραυματίας στο νοσοκομείο ο δράστης

Το 9χρονο αγόρι βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του που προσπάθησε να το σώσει - Ο 44χρονος δράστης πιστεύεται ότι γνώριζε όλα τα θύματα

λος_αντζ
Tέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός 9χρονου αγοριού, σκοτώθηκαν και μια ακόμα γυναίκα τραυματίστηκε σε επίθεση ενόπλου σε προάστιο του Λος Άντζελες την Τετάρτη το απόγευμα τοπική ώρα, δήλωσε η αστυνομία.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω σε ένα διώροφο κτίριο γραφείων στη West Avenue Lincoln στην πόλη Όραντζ, περίπου 30 μίλια νοτιοανατολικά του Λος Άντζελες, γύρω στις 5:30 μ.μ., σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η υπαστυνόμος Τζένιφερ Άματ.




Ο ένοπλος τραυματίστηκε σοβαρά και αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Δεν είναι σαφές εάν πυροβολήθηκε από την αστυνομία ή εάν αυτοτραυματίστηκε, ενω σε σοβαρή κατάσταση νοσηλευεται και η τραυματίας.

λος3
Κλείσιμο


Σύμφωνα με τις αρχές βρέθηκε ένα ημιαυτόματο πιστόλι καθώς και ένα σακίδιο, το οποίο πιστεύουν ότι ανήκε στον ύποπτο, που περιείχε σπρέι πιπεριού, χειροπέδες και πυρομαχικά.

Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε ως Aminadab Gaxiola Gonzalez, 44 ετών, από το Fullerton της Καλιφόρνια, πιστεύεται ότι γνώριζε όλα τα θύματα.

δραστης_2


«Φαίνεται ότι ένα μικρό αγόρι πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας του καθώς προσπαθούσε να τον σώσει κατά τη διάρκεια αυτής της φρικτής σφαγής», δήλωσε ο εισαγγελέας του Όραντζ, Τοντ Σπίτζερ.




Τα στοιχεία των θυμάτων δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς η ερεύνα των αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη.




Την περασμένη εβδομάδα, 10 άτομα σκοτώθηκαν όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε ένα παντοπωλείο στο Μπούλντερ του Κολοράντο - και μια εβδομάδα πριν από αυτό, οκτώ άτομα πυροβολήθηκαν σε τρεις ξεχωριστές αίθουσες μασάζ κοντά στην Ατλάντα της Τζόρτζια.


Ειδήσεις σήμερα 

Self test: Από τις 9 Απριλίου διαθέσιμα στα φαρμακεία - Βήμα προς βήμα η διαδικασία για να το κάνετε 

Η Ιωάννα μένει ΣΚΑΪ και του χρόνου - Ποια είναι η «γκραντμάδερ» που πάει Open; 

Θεσσαλονίκη: Ανατροπή οχήματος με την οδηγό να «εξαφανίζεται» μετά τον απεγκλωβισμό της - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης