Υπό την ομπρέλα του Ομίλου ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ οι αθλητές του ΣΕΓΑΣ

Υπό την ομπρέλα του Ομίλου ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ οι αθλητές του ΣΕΓΑΣ

Η συμφωνία αφορά στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Περιστερίου και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Υπό την ομπρέλα του Ομίλου ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ οι αθλητές του ΣΕΓΑΣ
Χορηγική συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ υπέγραψε ο Όμιλος ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, δίνοντας τη δυνατότητα στην πολυπληθή οικογένεια του  στίβου (αθλητές, προπονητές, εργαζόμενους, συνεργάτες, κριτές, κ.α.) να έχει πλήρη ιατρική κάλυψη.
«Πρέπει να είμαστε κοντά στους αθλητές και στην προσπάθεια τους. Οι αθλητές είναι παιδιά που λάμπουν για τα δικά τους πιστεύω και τις δικές τους αξίες. Παρακολουθώ στίβο πολλά χρόνια, χαίρομαι να βλέπω τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε την προσπάθεια τους. Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος είναι βασικός συντελεστής αυτής της προσπάθειας και τελικά της υλοποίησης της», είπε με αφορμή την υπογραφή της χορηγίας ο πρόεδρος του Ιατρικού Αθηνών, κ. Γιώργος Αποστολόπουλος.

Η συμφωνία αφορά στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Περιστερίου και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Επίσης, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα παρέχει στον  ΣΕΓΑΣ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πλήρη ιατρική κινητή μονάδα αμέσου ανάγκης για τις διοργανώσεις του.
Κλείσιμο

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Παναγόπουλος αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ιατρικού Αθηνών για την απόφαση τους να αγκαλιάσουν την οικογένεια του στίβου, δήλωσε: «Η παρουσία του Ομίλου είναι τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς. Η χορηγική συνεργασία δεν αφορά μονάχα στους πρωταθλητές μας, αλλά σε όλη την οικογένεια του στίβου. Πρόκειται για υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις πρωταθλήτριες και τους πρωταθλητές του σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ, ενώ παράλληλα δημιουργούν μια ομπρέλα προστασίας για 10.000 μέλη της οικογένειας του στίβου (αθλητές, προπονητές, εργαζόμενους, στελέχη κλπ), εξασφαλίζοντας για όλους – σε μια πολύ δύσκολη κοινωνικά και οικονομικά περίοδο-ιδιαιτέρως σημαντικές προνομιακές δυνατότητες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης