Ποιους ελληνικούς προορισμούς προτιμούν Έλληνες και ξένοι φέτος το χειμώνα

Ποιους ελληνικούς προορισμούς προτιμούν Έλληνες και ξένοι φέτος το χειμώνα

Την Ελλάδα θα προτιμήσουν κατά τους φετινούς, χειμερινούς μήνες ως επί το πλείστων οι Γερμανοί και οι Άγγλοι, ακολουθούμενοι από τους Ρουμάνους και τους Ιταλούς

Ποιους ελληνικούς προορισμούς προτιμούν Έλληνες και ξένοι φέτος το χειμώνα
Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη για τους Ελληνες αλλά και η Σαντορίνη για τους ξένους αποτελούν τους προτιμώμενους προορισμούς για φέτος το χειμώνα στην Ελλάδα με βάση τις τάσεις που κατέγραψε και η αναλύει η www.trivago.gr.

Ποιους προορισμούς θα προτιμήσουν φέτος το χειμώνα οι Έλληνες και οι ξένοι τουρίστες; Πόσες μέρες θα πάνε διακοπές; Ποιες είναι οι μέσες προτιμώμενες τιμές; Ποιες εθνικότητες θα επισκεφθούν την Ελλάδα φέτος το χειμώνα;

Κλείσιμο
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα στα οποία αναζητεί απαντήσεις η έρευνα, η οποία βασίζεται σε δεδομένα που προκύπτουν από τις αναζητήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην www.trivago.gr μεταξύ της 1ης Δεκεμβρίου 2016 και της 15ης Ιανουαρίου 2018 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ της 1ης Δεκεμβρίου 2017 και της 28ης Φεβρουαρίου 2018.

Οσον αφορά τους προτιμώμενους προορισμούς για τους Έλληνες φέτος το χειμώνα, προτιμούν την ηπειρωτική Ελλάδα για τις εξορμήσεις τους κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Προορισμοί, οι οποίοι προσφέρονται για χειμερινά σπορ, όπως το Μέτσοβο, τα Καλάβρυτα, η Αράχωβα, η Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα Κορινθίας, βρίσκονται στο τοπ 10 των προτιμώμενων προορισμών των Ελλήνων. Οι κοντινές πόλεις στην Αθήνα, Ναύπλιο και Λουτράκι, φαίνεται να προσελκύουν επίσης το ενδιαφέρον των Ελλήνων ταξιδιωτών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης