Η έκθεση Xenia κάνει come back

Η έκθεση Xenia κάνει come back

Πρόκειται για μια διοργάνωση που αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα brands της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας

Η έκθεση Xenia κάνει come back
Εδώ και 30 χρόνια η εταιρεία Forum και ο ιδιοκτήτης της Νίκος Χουδαλάκης ασχολούνται με τις εκθέσεις και την προβολή της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Αυτές τις ημέρες, παρουσιάζουν τη σημαντική στον χώρο της έκθεσης, Χenia. Πρόκειται για μια διοργάνωση που αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα brands της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. Όπως μας τονίζει ο κ. Χουδαλάκης «η επανεκκίνηση της Xenia έρχεται σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός αναπτύσσεται γοργά και μαζί οι ανάγκες του για αναβαθμισμένες παροχές.

Οι προμηθευτικές επιχειρήσεις του πιο δραστήριου κλάδου της ελληνικής οικονομίας αξίζουν την πιο ποιοτική προβολή, επαγγελματικά οργανωμένη στη λεπτομέρειά της. Βρισκόμαστε εδώ συνειδητά, με όρεξη και μεράκι, πίστη, σχέδιο και υπομονή, θέλοντας να επενδύσουμε σημαντικά και να εξελίξουμε το brand της Xenia, συμβάλλοντας στην ταυτόχρονη ανάπτυξή τής εγχώριας τουριστικής αγοράς και του παραγόμενου προϊόντος της».
 
Στόχος της Forum είναι η νέα Xenia να εξελιχθεί σε μία premium και 100% στοχευμένη έκθεση στον ξενοδοχειακό κλάδο, να αποτελέσει και πάλι το σημείο αναφοράς για την Τουριστική Βιομηχανία της χώρας μας και να βάλει τη σφραγίδα της στην νέα εποχή του ελληνικού Τουρισμού.
 
«Η Xenia απευθύνεται σε έναν από τους πιο δυναμικούς και ανερχόμενους κλάδους της ελληνικής Οικονομίας, ο οποίος εκ των πραγμάτων λειτουργεί ως ατμομηχανή της ανάπτυξης στις σημερινές συνθήκες. Εξ’ αιτίας αυτής της ανάπτυξης υπάρχουν μεγάλες ανάγκες για τη δημιουργία νέων ξενοδοχειακών μονάδων (μεγάλων και μικρών), αλλά και την ανακαίνιση των ήδη υπαρχόντων, σε όλη την επικράτεια. Η διοργάνωση της Xenia τη χρονική αυτή περίοδο θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους ξενοδόχους να οργανώσουν τις επενδύσεις τους που αφορούν είτε νέες εγκαταστάσεις είτε την αναβάθμιση των υπαρχόντων. Οι εμπορικές συμφωνίες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Xenia, αλλά και αμέσωςμετά, θα είναι μεγάλες και σημαντικές και θα δώσουν μια τεράστια ώθηση σε κλάδους, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε ύφεση. Με την έννοια αυτή η Χeniaδιαδραματίζει έναν καταλυτικό ρόλο για την ανάπτυξη της ελληνικής Οικονομίας» αναφέρει ο κ. Χουδαλάκης.
Κλείσιμο
 
 
Για περισσότερα από 30 χρόνια η Forum AE δραστηριοποιείται στη διοργάνωση εκθέσεων. Έχοντας στο portfolio της 6 από τις μεγαλύτερες -διεθνούς εμβέλειας- εκθέσεις, με ετήσιο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 14.350.000 ευρώ και με 60 άτομα μόνιμο προσωπικό, θεωρείται ο μεγαλύτερος εκθεσιακός Οργανισμός στην Ελλάδα σήμερα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 και διοργάνωσε την πρώτη της έκθεση, την ΑΡΤΟΖΑ, το 1991, έχοντας έκτοτε συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία. Μεγάλο σταθμό στην εξέλιξη της εταιρείας αποτέλεσε η διοργάνωση της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα, της HORECA, το 2006, ενώ ακολούθησε το 2014 η διοργάνωση της πραγματικά διεθνούς έκθεσης Τροφίμων & Ποτών FOOD EXPO, η οποία θεωρείται η ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση του είδους της διεθνώς και η μεγαλύτερη στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

«Στις αρχές του 2017 εξαγοράσαμε το brand της ιστορικής έκθεσης Xenia, την οποία επαναφέρουμε δυναμικά, με τη συμμετοχή 500 και πλέον εκθετών. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η αλματώδης ανάπτυξη της εταιρείας μας πραγματοποιήθηκε εν μέσω κρίσης, με μηδενικό δανεισμό, αξιοποιώντας τα ίδια κεφάλαια και στηριζόμενη στο ανθρώπινο δυναμικό της» τονίζει ο κ. Χουδαλάκης.


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης