Το A+D Bar σας προσκαλεί σε μουσικές φθινοπωρινές βραδιές

Το A+D Bar σας προσκαλεί σε μουσικές φθινοπωρινές βραδιές

Το μπαρ του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace &Thalasso μας ταξιδεύει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και μετά το καλοκαίρι

Το A+D Bar σας προσκαλεί σε μουσικές φθινοπωρινές βραδιές
Με άκρως κεφάτη διάθεση και ξεχωριστές μουσικές κατευθύνσεις υποδέχεται τα βράδια του φθινοπώρου το A+DBar του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace &Thalasso, αποτελώντας ασυναγώνιστη επιλογή για τους λάτρεις της μαγευτικής Αθηναϊκής Ριβιέρας. Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον μοναδικής κομψότητας με προσοχή στη λεπτομέρεια και το μοντέρνο design, τοA+DBar καλωσορίζει τους επισκέπτες του και υπόσχεται μια σεζόν που θα απογειώσει τις αισθήσεις.

Το αγαπημένο σημείο συνάντησης των Νοτίων Προαστίων συνεχίζει τις επιτυχημένες liveβραδιές από Πέμπτη έως Κυριακή, με το πιάνο να συνοδεύει μελωδικές φωνές που θα εντυπωσιάσουν, ερμηνεύοντας μοναδικά ατμοσφαιρικές επιτυχίες από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τα μοντέρνα κοκτέιλ και εκλεκτά fingerfoodπου προτείνει το A+DBar, το οποίο παραμένει σταθερό στην εξαιρετική γαστρονομική του ποιότητα, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο χαρακτήρα του πολυτελούς ξενοδοχείου.



Κατάλληλο για όσους αναζητούν ένα στέκι που να συνδυάζει ζεστή και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα με λαχταριστές επιλογές για τους υπέρμαχους του καλού φαγητού, το A+DBarκερδίζει το στοίχημα και δεν στέκεται μόνο εκεί, αλλά χαρίζει ενθουσιώδεις στιγ-μές διασκέδασης με την καλύτερη μουσική, εκτοξεύοντας τις βραδιές του φθινοπώρου.
Κλείσιμο
Από χαλαρές συναντήσεις στο κλείσιμο της ημέρας μέχρι παρεΐστικεςανταμώσεις με απο-γειωτική διάθεση που κρατάει μέχρι αργά, το A+DBarθα μας κρατήσει την καλύτερη συ-ντροφιά αποτελώντας το ιδανικό σημείο συνάντησης στα νότια της Αθήνας.



Divani Apollon Palace & Thalasso

Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των LeadingHotelsoftheWorld, και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών κι εγκαταστάσεων σε μία εντυπωσιακή τοποθεσία. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδης παραλία, watersports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf.

Εκεί βρίσκεται και το μεγαλοπρεπές Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Το 3,500 τ.μ.  κέντρο Spaκαι θαλασσοθεραπείας αποτελεί το μοναδικό οργανωμένο χώρο στην περιοχή της Αθήνας που προσφέρει εξειδικευμένη κι άκρως προσεγμένη θαλασσοθεραπεία μέσα από μία ποικιλία θεραπειών και tailor-madeπρογραμμάτων βασισμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών, διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας σε μία μοναδική εμπειρία.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης