PROTOTHEMA

Τουρισμός

Ταξίδι στη γεύση

Event γαστρονομίας στη Μονεμβασιά: «Οταν η Ιταλία συναντά την Ελλάδα»

Event γαστρονομίας στη Μονεμβασιά: «Οταν η Ιταλία συναντά την Ελλάδα»

To αρχοντικό Kinsterna προγραμματίζει μια σειρά γαστρονομικών εκδηλώσεων 

To αρχοντικό Kinsterna στη Μονεμβασιά, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το εστιατόριο 'Σπονδή' - βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin - και τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Απόστολο Τραστέλη, προγραμματίζει μια σειρά γαστρονομικών εκδηλώσεων που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Στις 18 και 19 Ιουλίου, υποδέχεται τους νέους, ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους Chefs Riccardo Marcenaro και Fabio Donzelli που ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Executive Chef του αρχοντικού Γιώργου Χάψα για να προσφέρουν στους επισκέπτες του μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Το ειδικά σχεδιασμένο μενού θα περιλαμβάνει καλοκαιρινά μεσογειακά πιάτα με φρέσκα προϊόντα από το κτήμα, αλλά και αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, όπως χειροποίητο ραβιόλι σε ligurian style ή ριζότο και πάστες σε πρωτότυπες εκτελέσεις των δύο φιλοξενούμενων Chefs.
Οι δύο βραδιές θα πραγματοποιηθούν στο εστιατόριο “sterna” του αρχοντικού, γύρω από την εντυπωσιακή βυζαντινή στέρνα, με μοναδική ατμόσφαιρα και εντυπωσιακή θέα στο Αιγαίο και το βράχο της μεσαιωνικής καστροπολιτείας, στις 20:30.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο 27320 66300 ή στο info@kinsternahotel.gr

Kinsterna Hotel
Μονεμβασιά
T 27320 66 300
E info@kinsternahotel.gr
M www.kinsternahotel.gr 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

(Λ)11/07/201708:37

Ολοκληρη η Λακωνια ειναι ενας-και- γαστρονομικος παραδεισος.Ειδικοτερα η Μονεμβασια στο θεμα του οινου ειναι μια απ τις γρηγοροτερα αναπτυσσομενες περιοχες παγκοσμιως-και θεωρειται next big thing απ τους καλυτερους sommelier...- αφου οι γηγενεις ποικικλιες της(κυδωνιτσα,θραψα,πετρουλιανος κλπ) εκτος απο εξαιρετικες ειναι σπανιοτατες και με ιστορικο pedigree.O δε περιφημος Μαλβαζιος οινος -που επιτυχως αναγεννηθηκε προσφατα μετα απο σχεδον 20 χρονια(!!) επιστημονικης ερευνας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Προγράμματος ΠΑΒΕ, μαζί με τα Γεωπονικά Πανεπιστήμια Αθηνών και Θεσσαλονίκης, την εταιρεία παραγωγής φυτοπολλαπλασιαστικού υλικού VITRO και το Εθνικό Ίδρυμα Γεωργικών Ερευνών (ΕΘΙΑΓΕ)-εχει "σαρωσει" τα μεταλλια σε ολες τις εκθεσεις παγκοσμιως δειχνοντας τις δυνατοτητες μιας περιοχης της οποιας ο τοπικος οινος ειχε κυριαρχησει για 5 και πλεον αιωνες στην παγκοσμια αγορα αποτελωντας το μεγαλυτερο brand name στην ιστορια του κρασιου ever και που ακομα και σημερα συνεχιζει να παρασκευαζεται με διαφορες ονομασιες(malvasia,madeira,malmsey)σε ολο τον κοσμο....

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία