Κίνα: Αεροπλάνο έγινε πολυτελές... εστιατόριο!

Κίνα: Αεροπλάνο έγινε πολυτελές... εστιατόριο!

Δείτε φωτογραφίες - Ένας Κινέζος δισεκατομμυριούχος διέθεσε το ποσόν των πέντε εκατομμυρίων ευρώ για να αγοράσει ένα Boeing 737 και να το μετατρέψει σε πολυτελές εστιατόριο με δυτική κουζίνα

Κίνα: Αεροπλάνο έγινε πολυτελές... εστιατόριο!
Πρόσφατα, έγιναν στην Κίνα τα εγκαίνια ενός ασυνήθιστου και πρωτότυπου εστιατορίου, που φέρει το όνομα «Lily Airways». Το εστιατόριο βρίσκεται σε πεζόδρομο στην πόλη Γουχάν, πρωτεύουσα της επαρχίας Χουπέι, στην κεντρική Κίνα.



Ο δισεκατομμυριούχος Κινέζος επιχειρηματίας Λι Γανγκ πριν μερικά χρόνια επισκέφθηκε την Σουηδία και εντυπωσιάστηκε από ένα ξενοδοχείο που έχει δημιουργηθεί μέσα σε ένα παλιό Boeing 747-212B, στα περίχωρα της Στοκχόλμης. Ο ευρηματικός Κινέζος έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη και αγόρασε από την Ινδονησία ένα Boeing 737, το οποίο ανήκε στην Batavia Air, που κήρυξε πτώχευση το 2013.

Μπορεί η μετατροπή του αεροσκάφους να κόστισε αρκετά, αλλά τώρα ο Λι Γανγκ υπερηφανεύεται για το εστιατόριό του, το οποίο διαθέτει δυτική κουζίνα και διακόσμηση και για το οποίο καυχάται ότι έχει προσλάβει σεφ από το εξωτερικό.
Κλείσιμο



Στο «Lily Airways» οι σερβιτόροι και οι σερβιτόρες φορούν στολές αεροσυνοδών ενώ το σερβίρισμα στους πελάτες γίνεται με το τροχήλατο καροτσάκι που σερβίρονται οι επιβάτες στα αεροσκάφη. Το Boeing 737 ήταν χωρητικότητας 128 επιβατών, αλλά τώρα ως εστιατόριο μπορεί να εξυπηρετήσει 70 άτομα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης