Louis Cruises: Δύο μουσικές κρουαζιέρες με το The Voice... εν πλω!

Louis Cruises: Δύο μουσικές κρουαζιέρες με το The Voice... εν πλω!

Οι τυχεροί επιβάτες θα απολαύσουν τη νικήτρια Μαρία Έλενα Κυριάκου καθώς και το δίδυμο Μαυρίκιος και Κέλλυ

Louis Cruises: Δύο μουσικές κρουαζιέρες με το The Voice... εν πλω!
Η Louis Cruises, στο πλαίσιο των 62 στοχευμένων θεματικών κρουαζιέρων που διοργανώνει για όλα τα κοινά, ενδιαφέροντα και ηλικίες σας προσκαλεί σε μία μελωδική θεματική κρουαζιέρα στους νέους μοναδικούς Ειδυλιακούς Προορισμούς στο Αιγαίο και στα παράλια της Μικράς Ασίας.

Μετά την τεράστια επιτυχία του “The Voice of Greece”, του πιο δημοφιλούς talent show παγκοσμίως, το οποίο αναδεικνύει την τελευταία τριετία στις 52 χώρες που μεταδίδεται τους super stars της επόμενης μέρας, η Louis Cruises σας προσκαλεί με χαρά σε δύο νέες θεματικές κρουαζιέρες! Τόσο η Νικήτρια του δημοφιλούς και παγκοσμίου φήμης διαγωνισμού ταλέντων “The Voice”, Μαρία Έλενα Κυριάκου, όσο και το καλιτεχνικό δίδυμο που ξεχώρισε Μαυρίκιος-Κέλλυ, θα χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης στους επιβάτες του Louis Cristal με τις μελωδικές φωνές και την εξαιρετική σκηνική παρουσία τους.



Πιο συγκεκριμένα, το μελωδικό ταξίδι τoυ ‘The Voice’ ξεκινά στις 14 Ιουλίου και στην τετραήμερη κρουαζιέρα με το με το Louis Cristal,, με προορισμούς τη Σύρο, Τσεσμέ, Μπόντρουμ, Κω, Ίο και Σαντρορίνη, όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Κέλλυ και το Μαυρίκιο.  Στις 15 Αυγούστου η Μαρία Έλενα Κυριάκου θα αναλάβει να «ταξιδέψει» με τη χαρισματική φωνή  τους επιβάτες της τριήμερης κρουαζιέρας στο «Ειδυλλιακό Αιγαίο» και στο με το Louis Cristal, με προορισμούς, τη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη Σάμο και τη  Μήλο.  
Κλείσιμο

Στη μία και μοναδική της εμφάνιση στις 15 Αυγούστου, η κυπριακής καταγωγής τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει τραγούδια από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο και από το πρώτο της άλμπουμ που κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουλίου. Από τις ερμηνείες της ξεχωρίζει η συνεργασία της με τον Eros Ramazzotti με το κομμάτι «Δυο Άγγελοι Στη Γη» αλλά και όλα τα τραγούδια, με τα οποία κατέκτησε την κορυφή του “The Voice”. Ένα ρεπερτόριο που εκτείνεται από τη Celine Dion, την Christina Aguilera και την Toni Braxton έως και κλασσικά τραγούδια της δεκαετίας του ’70 και του ’80.



Αντίστοιχα,  ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατάγεται από την Κύπρο, κινείται στο χώρο του έντεχνου και του έντεχνου – λαϊκού ρεπερτορίου και δίνει στο πρόγραμμά του έμφαση στα κλασικά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη και του Σταύρου Ξαρχάκου. Η Κέλλυ Πρωτόπαππα είναι μια έμπειρη τραγουδίστρια από την Ελλάδα, η οποία έχει ήδη κερδίσει την αναγνώριση στο δισκογραφικό χώρο και με το “The Voice” αναδείχθηκε σε μια από τις νέες πρωταγωνίστριες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Στη συνεργασία της με το Μαυρίκιο δένει αρμονικά, τραγουδώντας μαζί του κλασσικά ελληνικά τραγούδια αλλά και πολλά σύγχρονα και επιτυχημένα ξένα τραγούδια της εποχής. Οι δυο τους αποτελούν ένα μαγικό δίδυμο που ξεσηκώνει και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.




Στo πλαίσιo της δέσμευσης της Louis Cruises να προσφέρει στους επιβάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση και απόλαυση εν πλω, διοργανώνει φέτος στα κρουαζιερόπλοιά της μία σειρά από 62 θεματικές κρουαζιέρες για όλα τα κοινά, ενδιαφέροντα και ηλικίες, με σκοπό να γνωρίσουν οι επιβάτες καλύτερα τους μοναδικούς προορισμούς της εταιρείας, να ζήσουν και να ακούσουν τις ιστορίες τους, μέσα από τη μουσική, την Ιστορία μας, την αρχαιολογία, τη γαστρονομία της χώρας μας, την ελληνική παράδοση και άλλα πολλά.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις θεματικές κρουαζιέρες της Louis Cruises, επικοινωνήστε με το 210 4583499 ή επισκεφθείτε το www.louiscruises.com 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης