Ευκαιρία για ένα μοναδικό δείπνο

Ευκαιρία για ένα μοναδικό δείπνο

Tο εστιατόριο La Suite Lounge στον 6o όροφο του St. George Lycabettus  μας προσφέρει ένα μοναδικό δείπνο σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή .

Ευκαιρία για ένα μοναδικό δείπνο
Στις ΗΠΑ  η ημέρα των Ευχαριστιών εορτάζεται κάθε χρόνο την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου (μεταξύ 22 και 28 του μηνός). Ο εορτασμός γίνεται για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη κάθε οικογένειας προς το Δημιουργό για τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν με το τέλος της σοδειάς.

Η γιορτή αποκαλείται και "Ημέρα της Γαλοπούλας" (Turkey Day), διότι σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου που κρατάει ως την Πρωτοχρονιά. Οι περισσότεροι άνθρωποι τη γιορτάζουν οικογενειακά ή με φίλους που καλούν στο σπίτι.

Eτσι για μας εδώ στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει μια πολύ καλή ευκαιρία  για μια έξοδο για φαγητό, αφού το εστιατόριο La Suite Lounge στον 6o όροφο του St. George Lycabettus  μας προσφέρει ένα μοναδικό δείπνο σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή . Μόλις 25 ευρώ το άτομο μαζί με το κρασί. Το μενού που θα  είναι περιλαμβάνει 4 πιάτα εκ των οποίων το κυρίως δεν είναι άλλο από ψητή γαλοπούλα όπως όλοι περιμένουμε άλλωστε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης