Δεκαοχτώ από τα νέα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το iOS 8

Δεκαοχτώ από τα νέα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το iOS 8

Περισσότερες επιλογές ρυθμίσεων, νέες λειτουργίες και αλλαγές στο περιβάλλον χρήσης

Δεκαοχτώ από τα νέα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το iOS 8
Το νέο λειτουργικό σύστημα για τις φορητές συσκευές της Apple ενσωματώνει πολλές αλλαγές και νέες λειτουργίες. Μάθε για18 από τα νέα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το iOS 8...

1. Να στείλεις φωνητικά μηνύματα μέσω iMessages. Κρατάς πατημένο το εικονίδιο με το μικρόφωνο στην κάτω δεξιά γωνία, μιλάς, ηχογραφείς και στέλνεις. Επιπλέον, μπορείς να απαντήσεις σε ηχητικό μήνυμα που έλαβες απλά σηκώνοντας την συσκευή σου σαν να απαντάς σε κλήση. Αντίστοιχα, θα λάβεις άμεση ειδοποίηση μόλις έχεις κάποιο νέο εισερχόμενο φωνητικό μήνυμα.

Κλείσιμο
2. Να εγκαταστήσεις άλλο πληκτρολόγιο, μέσω εφαρμογής τρίτου κατασκευαστή λογισμικού που θα βρεις στο App Store.

3. Μπορείς να δεις στο Safari την πλήρη έκδοση ενός site, αντί της προσαρμοσμένης για φορητές συσκευές. Πατώντας στη γραμμή διεύθυνσης, στο αναδυόμενο μενού επιλέγεις «Ιστότοπος για υπολογιστές».

4. Να δεις μέσα από το μενού των ρυθμίσεων ποιες εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία.

5. Να αλλάξεις την προεπιλεγμένη μηχανή απευθείας αναζήτησης από τη γραμμή διεύθυνσης του Safari και αντί της Google να επιλέξεις κάποια εκ των DuckDuckGo, Yahoo και Bing.

6. Να βγεις από μια συνομιλία με δυο ή περισσότερους συμμετέχοντες στην εφαρμογή μηνυμάτων. Επίσης να της δώσεις μια ονομασία, να μοιραστείς την τοποθεσία σου ή να τη θέσεις προσωρινά σε σίγαση.

7. Να αναζητήσεις οποιαδήποτε πληροφορία στο web μέσω του Spotlight. Μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν αποτελέσματα αναζήτησης από τους Χάρτες.

8. Να τραβήξεις βίντεο με timelapse, που σημαίνει ένα καρέ το δευτερόλεπτο.

9. Να κάνεις ασπρόμαυρη, δηλαδή σε τόνους του γκρι, την απεικόνιση της οθόνης, μέσα από το μενού «Γενικά» των ρυθμίσεων και την επιλογή «Προσβασιμότητα», ενεργοποιώντας την «Κλίμακα του γκρι».

Διαβάστε περισσότερα στο blog της iSquare

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης