Cosmos Business Systems: Υπηρεσίες Πληροφορικής με το κύρος της HP

Cosmos Business Systems: Υπηρεσίες Πληροφορικής με το κύρος της HP

Ο συνδυασμός της HP και της Cosmos Business Systems είναι η ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία που θέλει την καλύτερη ποιότητα στην πλέον ανταγωνιστική τιμή και την καλύτερη τεχνική υποστήριξη

Cosmos Business Systems: Υπηρεσίες Πληροφορικής με το κύρος της HP
Η Cosmos Business Systems AEBE είναι μια ελληνική εταιρεία Υψηλής Τεχνολογίας ειδικευόμενη στην Πληροφορική και τις Τηλεπικοινωνίες, η οποία στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες ιδιωτικών και δημοσίων επιχειρήσεων στους παραπάνω τομείς, παρέχοντας υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες λύσεις με το «κλειδί στο χέρι» -Turn Key Solutions.

Στόχος της Cosmos είναι να προσφέρει στους πελάτες της υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας, ώστε μέσω αυτών να μεγιστοποιήσουν την ανταγωνιστικότητα και αποδοτικότητα της επιχείρησής τους.

Κλείσιμο
Η Cosmos Business Systems AEBE συγκαταλέγεται μεταξύ των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της HP, ως ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς συνεργάτες της (HP Gold Partner).

Ο συνδυασμός της HP και της Cosmos Business Systems είναι η ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία που θέλει την καλύτερη ποιότητα στην πλέον ανταγωνιστική τιμή και την καλύτερη τεχνική υποστήριξη.

Σε μια περίοδο όπου η ανάγκη για την αξιόπιστη πληροφορία έχει επεκταθεί σε κάθε τομέα της οικονομικής ζωής η σωστή υποδομή και η αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη, είναι απολύτως αναγκαία.

Η HP, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της Πληροφορικής διαθέτει λύσεις για κάθε επιχειρηματικό περιβάλλον.

Λύσεις αξιόπιστες, λύσεις οικονομικές, λύσεις που είναι φιλικές προς το περιβάλλον (χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, μικρό κόστος συντήρησης).

Η Cosmos Business Systems AEBE παρέχει τη δυνατότητα στους υποψήφιους πελάτες της να γνωρίσουν από κοντά, μέσα από μια παρουσίαση των λύσεων που μπορεί να προσφέρει, έτσι ώστε να βοηθήσει τους υποψήφιους πελάτες της να υλοποιήσουν τα προγράμματά τους, τόσο από πλευράς τεχνολογίας, όσο και από πλευράς ποιότητας της παροχής υπηρεσιών και του service, με ανταγωνιστικούς όρους.

Η Cosmos Business Systems AEBE μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό συνεργάτης σας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης των προτάσεων ΠΕΠ, δεδομένου ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την υλοποίηση, η οποία θα πρέπει να υλοποιηθεί εντός 12 μηνών.

Η Cosmos Business Systems AEBE προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο από αξιόπιστους και πιστούς συνεργάτες με παρουσία σε όλη την Ελλάδα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης