H SAP επενδύει δυναμικά στο Cloud

H SAP επενδύει δυναμικά στο Cloud

Η SAP έχει ήδη περίπου 30 εκατομμύρια χρήστες στο Cloud σε 191 χώρες και 25 διαφορετικούς κλάδους της αγοράς.

H SAP επενδύει δυναμικά στο Cloud
Βασικό άξονα της στρατηγικής της αποτελεί για τη SAP η αγορά του cloud, όπως τονίστηκε σε ημερίδα που διοργανώθηκε στην Αθήνα, για την ενημέρωση πλήθους στελεχών από την εγχώρια επιχειρηματική κοινότητα σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο και τις καινοτομίες που προσφέρονται στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

H SAP - με 40 χρόνια παρουσία στην παροχή λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού - προσφέρει στους πελάτες της προσαρμοσμένες λύσεις στο cloud, ώστε να πετύχουν ευελιξία, ταχύτητα και έλεγχο της επιχείρησης τους.

Κλείσιμο
Η SAP έχει ήδη περίπου 30 εκατομμύρια χρήστες στο Cloud σε 191 χώρες και 25 διαφορετικούς κλάδους της αγοράς. Επίσης, κάθε δυο λεπτά, μια νέα εταιρεία προστίθεται στο 1,2 εκατ. επιχειρήσεις που είναι συνδεδεμένες στο μεγαλύτερο επιχειρηματικό δίκτυo του κόσμου, το Ariba Business Network. Ο ρυθμός αυτός κάνει τη συγκεκριμένη cloud εφαρμογή της SAP τη πρώτη επιλογή ανάμεσα σε επιχειρήσεις που επιθυμούν την εξοικονόμηση κόστους, μέσα από τη συνεργασία με ένα παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών.

Επιπρόσθετα, βάσει στοιχείων που ανακοίνωσε η εταιρεία, το 60% του χαρτοφυλακίου των της πελατών αποτελείται από μεγάλες επιχειρήσεις, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι οι cloud λύσεις ταιριάζουν και σε επιχειρήσεις μεγαλύτερου μεγέθους. Τέλος,όπως ανακοινώθηκε, το 80% των αποφάσεων για αγορές προϊόντων στο cloud προέρχονται από στελέχη υπεύθυνα για τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τις προμήθειες, το ανθρώπινο δυναμικό και την εξυπηρέτηση των πελατών, καταδεικνύοντας ότι το cloud είναι πραγματικότητα και αφορά το σύνολο των λειτουργιών της επιχείρησης και όχι μονάχα το τμήμα πληροφορικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης