Φωτογραφίες: Γνωρίστε το ζευγάρι που συναντιέται μόνο στις διακοπές

Φωτογραφίες: Γνωρίστε το ζευγάρι που συναντιέται μόνο στις διακοπές

Εκείνος είναι 29χρονος ηλεκτρολόγος από τον Καναδά, εκείνη είναι 26χρονη φοιτήτρια ψυχολογίας από την Κολομβία - Πώς ο έρωτάς τους «κάλυψε» την απόσταση που τους χωρίζει

Φωτογραφίες: Γνωρίστε το ζευγάρι που συναντιέται μόνο στις διακοπές
Συνήθως τα ζευγάρια θέλουν να ζουν ο ένας δίπλα στον άλλο, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τον 29χρονο Trevor Crane και την 26χρονη φίλη του July Mejia. Ο νεαρός άντρας είναι ηλεκτρολόγος από την Αλμπέρτα του Καναδά και η July είναι φοιτήτρια ψυχολογίας από την Κολομβία. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 στο διαδίκτυο και, αφού οι δυο τους μιλούσαν επί τέσσερις μήνες μέσω skype, αποφάσισαν να συναντηθούν από κοντά.

Η πρώτη συνάντηση έγινε όταν έκαναν διακοπές στον Παναμά, εκεί συζήτησαν με ποιο τρόπο θα καλύψουν την μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει και αποφάσισαν να βλέπονται στις διακοπές σε διάφορα εξωτικά σημεία στον πλανήτη.

Κλείσιμο


Οι δύο τους έκαναν ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ανέβηκαν στο Μάτσου Πίτσου στο Περού, που το χαρακτήρισαν ως το καλύτερο ταξίδι τους και εκείνος πήγε, αργότερα, στην Κολομβία και της έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε συγγενείς και φίλους.

Το ζευγάρι έκλεισε ραντεβού στο Μεξικό, όπου τέλεσε τον γάμο του και αφού παντρεύτηκαν σχεδιάζουν τα επόμενα ραντεβού τους σε διάφορα μέρη στον κόσμο, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η Γαλλία και η Ελλάδα.



Πάντως, παρόλο, που το ζευγάρι δηλώνει ότι περνά καλά ενώ ζει χώρια, η 26χρονη κοπέλα ανέφερε ότι σκέφτεται να μετακομίσει στον Καναδά για να ζήσει μόνιμα με τον σύζυγό της.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης