Φωτεινή Δάρρα: Το μυστήριο με τον «γάμο» της και ο άγνωστος έρωτας

Φωτεινή Δάρρα: Το μυστήριο με τον «γάμο» της και ο άγνωστος έρωτας

Η εμφάνιση της Φωτεινής Δάρρα σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης έκανε τους καλλιτεχνικούς κύκλους να μπερδευτούν για τα καλά: βάφτισε την κόρη της ή ντύθηκε νύφη για δεύτερη φορά στη ζωή της;

Η διπλή γκαντεμιά του Χολίδη!
Φωτεινή Δάρρα: Το μυστήριο με τον «γάμο» της και ο άγνωστος έρωτας
Σε θρίλερ εξελίχθηκε η είδηση ότι η Φωτεινή Δάρρα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην περιοχή Κουφάλια της Θεσσαλονίκης. Οι ελάχιστες φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο συνοδεύτηκαν από μια ολόκληρη παραφιλολογία ότι στη συγκεκριμένη εκκλησία δεν βάφτισε μόνο την κόρη της με το όνομα Ιωάννα-Ρωξάνη, αλλά και ότι η ίδια παντρεύτηκε τον άνθρωπο με τον οποίο διατηρεί θυελλώδη σχέση μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. «Παρά τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν γάμος δεν έγινε», ισχυρίζονται άνθρωποι από τον κύκλο της τραγουδίστριας και συνεχίζουν: «Η Φωτεινή ήθελε η συγκεκριμένη μέρα να είναι αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στην κόρη της, και έτσι ήταν προγραμματισμένη μόνο η βάπτιση. Εστω κι αν στο μυστήριο βρισκόταν ο άνδρας που έκανε ξανά την καρδιά της να χτυπήσει δυνατά και ακούει στο όνομα Παπαχριστούδης».   
Ο Γιώργος Παπαχριστούδης είναι η ήρεμη δύναμη της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Είναι ένας πιανίστας-σταρ που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα - μεταξύ των οποίων ο Πλάθιντο Ντομίνγκο, η Κάθριν Τζέκινγκς, η Nτούλτσε Πόντες αλλά και οι δικοί μας Μαρινέλλα, Γιώργος Νταλάρας, Στέφανος Κορκολής και Δημήτρης Μητροπάνος. Επίσης, είναι ένας σημαντικός συνθέτης που έχει υπογράψει τη μουσική επένδυση  δημοφιλών τηλεοπτικών σίριαλ και εκπομπών, όπως οι «Γοργόνες», το «Κυριακάτικο τραπέζι» και το «Να η ευκαιρία», ενώ έχει καταφέρει να ξεφύγει από τα στενά όρια της ελληνικής καλλιτεχνικής επικράτειας, εκτοξεύοντας τη φήμη του στα μεγάλα διεθνή μουσικά σαλόνια. «Δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός μουσικός, αλλά και ένας άκρως ερωτεύσιμος άνδρας», υποστηρίζουν άνθρωποι που τον ξέρουν καλά και προσθέτουν: «Η γοητεία του είναι μοναδική και σε συνδυασμό με το μουσικό του ταμπεραμέντο δημιουργεί εκρηκτικό αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα περίπου δύο χρόνια που έχει χωρίσει πολλές κυρίες δείχνουν γοητευμένες από εκείνον».

Ο έρωτας και η φυγή στη Γηραιά Αλβιώνα

Η γνωριμία του Γιώργου Παπαχριστούδη με τη Φωτεινή Δάρρα έγινε πριν από αρκετό καιρό μέσω της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ,  με την οποία συνεργαζόταν. Οι αρχικά τυπικές χειραψίες δεν προμήνυαν σε τίποτα όσα θα επακολουθούσαν. Αλλωστε και οι δύο εκείνη την εποχή βρίσκονταν σε μια ιδιαίτερη φάση της ζωής τους: εκείνος μόλις είχε βγει από έναν γάμο, ενώ εκείνη από τη σχέση της με τον γνωστό συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου. «Η πρώτη τους επαφή ήταν μάλλον ψυχρή. Εκείνος αντιμετώπιζε τη Φωτεινή Δάρρα άλλες φορές αδιάφορα κι άλλες με μια σχετική υπεροψία», λένε αυτόπτες μάρτυρες και συμπληρώνουν: «Πέρασε πολύς καιρός για να την αποδεχτεί καλλιτεχνικά. Οταν συνέβη αυτό, η συμπεριφορά του είχε αλλάξει εντελώς. Αυτό μας έβαλε σε υποψίες. Η Φωτεινή είχε χωρίσει καιρό από τον επί δεκαετία σύντροφό της Δημήτρη Παπαδημητρίου και ήταν πια γοητευμένη από τον ταλαντούχο πιανίστα της».
 Η επαφή του Γιώργου Παπαχριστούδη με τη Φωτεινή Δάρρα γινόταν όλο και πιο στενή. Στο πρόσωπο του πιανίστα-συνθέτη η Ελληνίδα τραγουδίστρια βρήκε και πάλι τον μέντορά της. Ο Γιώργος, εκτός από τη στενή οικογένειά της και τους φίλους της, ήταν από τους λίγους ανθρώπους που της συμπαραστάθηκαν στον χωρισμό της. Κάπως έτσι Φωτεινή και Γιώργος ένιωσαν τα βέλη του έρωτα να τους διαπερνούν. «Η αλλαγή στη συμπεριφορά της όμορφης τραγουδίστριας ήταν εμφανής», υποστηρίζουν μουσικοί κύκλοι και προσθέτουν: «Είχε μονίμως καλή διάθεση. Ηταν πια μια άλλη Φωτεινή, πολύ πιο χαρούμενη. Πετούσε στα σύννεφα!». Αποφάσισε μάλιστα για τα καλά να γυρίσει κεφάλαιο στη ζωή της όταν έμεινε έγκυος και αναζήτησε την ηρεμία της στο Λονδίνο, συνδυάζοντας την καλύτερη φάση της ζωής της με την παρακολούθηση μαθημάτων μουσικής. Επέστρεψε κάποιους μήνες μετά για να γεννήσει και να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.

Κλείσιμο

Η σχέση ζωής με τον μέντορά της

Παρά την ευτυχισμένη φάση της ζωής που διένυε, η Φωτεινή δεν έπαψε ποτέ να εκτιμά, να αγαπά και να σέβεται τον άνθρωπο που την ανέδειξε και δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. Δημήτρης και Φωτεινή διατηρούν στενή σχέση μέχρι και σήμερα. Πώς άλλωστε θα μπορούσε να συμβεί το αντίθετο, δεδομένου ότι η σχέση μεταξύ δημιουργού και «δημιουργήματος» είναι ακόμα ισχυρή.  Η τραγουδίστρια και ο συνθέτης εξακολουθούν να συνεργάζονται δισκογραφικά αλλά και σε live εμφανίσεις, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έχουν τραβήξει πια διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. «Με τη Φωτεινή θα μας συνδέει πάντα μια βαθύτατη αγάπη», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και συνέχισε:  «Κάποιες σχέσεις, όπως και να το κάνουμε, είναι… παντοτινές»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης