Μαρινάκης: «Όλοι μαζί για το πρωτάθλημα, το χρωστάμε στον κόσμο μας»!

Μαρινάκης: «Όλοι μαζί για το πρωτάθλημα, το χρωστάμε στον κόσμο μας»!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στο περιθώριο της πίτας τόνισε προς τους παίκτες και την ομάδα την υποχρέωσή τους για το πρωτάθλημα και να πορευθούν όλοι μαζί ως οικογένεια

Μαρινάκης: «Όλοι μαζί για το πρωτάθλημα, το χρωστάμε στον κόσμο μας»!
Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε σήμερα μετά την πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στην ομιλία του απηύθυνε
προς τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο που τους πλαισιώνει, τις ευχές του για μία χρονιά γεμάτη τίτλους και διακρίσεις για την ομάδα.

Κλείσιμο


Αναλυτικά, στην σύντομη ομιλία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας μια καλή χρονιά, με υγεία, με χαρές, πολλές επιτυχίες και φυσικά το πρωτάθλημα πάλι εδώ. Το 2017 ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά όπως είδατε στο τέλος αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες με επιτυχία. Αυτό που θέλω από εσάς, για το 2018, είναι όλοι μαζί, μία οικογένεια, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να είστε συγκεντρωμένοι, χωρίς άγχος, να αποδείξετε για άλλη μία φορά το ταλέντο σας και την αξία σας μέσα στο γήπεδο, στην προπόνηση, μαζί με τον προπονητή σας και στο τέλος της ημέρας να κερδίσετε.


 
Εμείς όπως είδατε και ενισχύσαμε την ομάδα, στο προπονητικό τιμ και με παίκτες πολύ υψηλής αξίας και όπως βλέπετε είμαστε εδώ, κοντά σας, να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Και όπως είπαμε και στον κόσμο μας, το χρωστάμε και για όλους εδώ να προχωρήσουμε καλά και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Για άλλη μία φορά σας εύχομαι υγεία, να είστε δυνατοί, να είστε γεροί και είμαστε όλοι μαζί κοντά. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2018».


Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης αντάλλαξε ευχές με τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον Όσκαρ Γκαρθία , ενώ οι τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά ήταν οι Ένγκελς, Πάρντο, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Παναγιώτης Αγριογιάννης και ο Ρομπέρτο Περάλ, που εργάζεται χρόνια στον Ολυμπιακό ως μεταφραστής ενώ τώρα είναι στα γραφείο διασύνδεσης του συλλόγου.



Οι ποδοσφαιριστές θα διαθέσουν το ποσό, το οποίο αντιστοιχεί σε κάθε φλουρί, για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι παρευρισκόμενοι ολοκλήρωσαν την εκδήλωση με χαμόγελο και καλή διάθεση και αντάλλαξαν εκ νέου ευχές, για ένα «ερυθρόλευκο» 2018, γεμάτο τίτλους και επιτυχίες για τον Ολυμπιακό. Το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Ρέντη έδωσαν εκτός από τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας και όλοι οι υπάλληλοι και το προσωπικό.



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης